Sastojci:
- 8 pečenih tortilja
- 1 glavica crnog luka
- 80 g ljuspica soje
- 50 g crvenog pasulja iz konzerve
- 250 g pelata paradajza
- 3 veća krompira
- 1 manja zelena salata
- 50 g kupusa
- ulje, mešavina začina
Priprema:
1. Crni luk očistiti i iseći na kockice, pelat paradajza izmiksati, a kupus izrendati.
3. Na malo ulja propržiti crni luk pa dodati pelat paradajza i ljuspice soje. Dinstati na umerenoj emperaturi dolivajući vodu po potrebi 10 min. Zatim dodati pasulj i začine po ukusu te sve zajedno kratko prokuvati kako bi suvišna tečnost uvrila.
4. Krompir oguliti i iseći na štapiće, a zatim propržiti na vrelom ulju.
5. Tortilje prekriti listovima salate, premazati filom od soje, naneti malo pomfrita i kupusa pa preklopiti.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Kako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)