Sastojci:
- 8 pečenih tortilja
- 1 glavica crnog luka
- 80 g ljuspica soje
- 50 g crvenog pasulja iz konzerve
- 250 g pelata paradajza
- 3 veća krompira
- 1 manja zelena salata
- 50 g kupusa
- ulje, mešavina začina
Priprema:
1. Crni luk očistiti i iseći na kockice, pelat paradajza izmiksati, a kupus izrendati.
3. Na malo ulja propržiti crni luk pa dodati pelat paradajza i ljuspice soje. Dinstati na umerenoj emperaturi dolivajući vodu po potrebi 10 min. Zatim dodati pasulj i začine po ukusu te sve zajedno kratko prokuvati kako bi suvišna tečnost uvrila.
4. Krompir oguliti i iseći na štapiće, a zatim propržiti na vrelom ulju.
5. Tortilje prekriti listovima salate, premazati filom od soje, naneti malo pomfrita i kupusa pa preklopiti.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)