Sastojci:
- 5 jaja
- 1 glavica crnog luka
- 4 parčeta hleba
- 3 dl mleka
- 100 g suvog vrata
- prezli po potrebi
- 3 dl ulja
- 1 kašika seckanog peršuna
- 200 g majoneza
- mešavina začina
Priprema:
1. Hleb preliti mlekom pa kada se natopi ocediti od suvišne tečnosti i izmrviti.
3. Pečenu i ohlađenu kajganu sjediniti sa izmrvljenim hlebom, dodati preostalo jaje, peršun, mleka i sitno seckani suvi vrat. Začiniti po ukusu i dobro izmešati da se dobije ujednačena smesa pogodna za oblikovanje.
4. Od pripremljene smese nauljenim rukama oblikovati okrugle krokete.
5. Krokete uvaljati u prezle, a potom ih pržiti na vrelom ulju dok ne porumene.
6. Pržene krokete preliti majonezom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)