Sastojci:
- 200 g korena celera
- 150 g šargarepe
- 1 veća kisela jabuka
- 2 veća krompira
- 3 jajeta
- 100 g kiselih krastavaca
- 1 manji praziluk
- 100 g badema
- 2 pavlake
- 1/2 limuna
- 200 g majoneza
- so, biber
1. Šargarepu, jabuku i celer očistiti i izrendati na krupno rende.
2. Krompir zajedno sa ljuskom obariti a potom ga oguliti i iseći na kockice. Jaja takođe obariti i iseckati na kockice.
3. Kisele krastavce i praziluk iseći na kockice, a bademe krupno iseckati.
4. Posebno umutiti majonez i pavlaku sa malo soka od limuna.
5. U odgovarajućoj posudi sjediniti seckane sastojke i preliti ih smesom od majoneza. Dodati začine po ukusu i polako promešati varjačom.
6. Gotovu salatu ostaviti u frižideru da se ohladi pre služenja.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)