Sastojci:
- 16 parčadi tost hleba
- 11 jaja
- 8 listova praške šunke
- 250 g kačkavalja
- 2 dl mleka
- mešavina začina
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi umutiti 3 jajeta, mleko i začine po ukusu.
3. Kačkavalj izrendati na krupno rende.
4. Pleh obložiti papirom za pečenje. Cele parčadi tost hleba natopiti mešavinom mleka i jaja pa poslagati u pleh. Preko svakog parčeta staviti list praške šunke i malo kačkavalja. Zatim izdubljenu parčad tosta natopiti smesom od jaja i staviti preko kačkavalja tako da se dobije sendvič.
5. U udubljenje na svakom tostu razbiti po jedno jaje (odabrati manja jaja).
6. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok se jaja ne ispeku.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)