Sastojci:
- 4 veća krompira
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 manja glavica crvenog luka
- 1 veća konzerva tunjevine
- 4 jajeta
- 150 g majoneza
- 1 dl pavlake
- 2 kašike soka od limuna
- so, biber
Priprema:
1. Krompir oguliti i obariti u slanoj vodi, zatim ga ocediti i ostaviti da se ohladi. Ohlađeni krompir izrendati na krupno rende.
3. Jaja obariti a potom ih oljuštiti i izrendati na krupno rende. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i ocediti od suvišne masnoće.
4. U većoj posudi sjediniti krompir, jaja, tunjevinu, crni i crveni luk. Preliti mešavinom majoneza i pavlake, dodati sok od limuna i začine po ukusu.
5. Polako promešati kako bi se dobila ujednačena smesa a potom ostaviti u frižideru da se ohladi.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)