Sastojci:
- 4 jajeta
- 2 dl jogurta
- 1 dl ulja
- 150 g praške šunke
- 200 g mladih tikvica
- 200 g šargarepe
- 100 g švapskog sira
- 250 g pšeničnog brašna
- 100 g kukuruznog brašna
- 1 prašak za pecivo
- 100 g kečapa
- mešavina začina, biber
Način pripreme:
1. Šargarepe očistiti i izrendati na krupno rende. Tikvice zajedno sa korom takođe izrendati na krupno rende.
3. Mikserom umutiti jaja, jogurt, ulje, švapski sir, mešavinu kukuruznog i pšeničnog brašna i praška za pecivo.
4. U pripremljenu smesu dodati šargarepu, tikvice, prašku šunku i začine po ukusu pa polako promešati.
5. Okruglu tepsiju nauljiti i posuti brašnom. Sipati u nju pripremljenu smesu i odozgo je išarati kečapom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)