Sastojci:
- 1/2 manje glavice svežeg kupusa
- 300 g majoneza
- 2 šargarepe
- 1 kašika senfa
- 1 kašika šećera
- 1 kašika rendanog korena rena
- 1 kašika sitno seckanog vlašca
- 3 čena belog luka
- 4 kašike balzamiko sirćeta
- mešavina začina
- biber
Priprema:
1. Kupus i šargarepu izrendati, mladi luk iseći na kolutove, a beli luk ispasirati.
2. Posebno umutiti majonez, senf, šećer, balzamiko sirće i začine po ukusu.
3. U većoj posudi sjediniti svež kupus, šargarepu, ren, vlašac i beli luk. Preliti pripremljenom smesom od majoneza i polako promešati da bi se dobila ujednačena masa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vaskršnji utorak, najsrećniji dan u godini: Ove četiri stvari danas nikako ne bi trebalo raditi
Vaskršnji utorak je najsrećniji dan u godini
07/05/2024
Saznajte višeIstina je samo jedna: Pesma Đurđevdan nema veze sa ljubavnom pričom, već sa neopisivom tragedijom
Kako je nastala pesma Đurđevdan...
06/05/2024
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)