Sastojci:
8 parčadi bajatog hleba
3 jajeta, ulje
3,5 dl jogurta
1 veći praziluk
150 g suvog vrata
1 crvena paprika roga
200 g kačkavalja
mešavina začina
Priprema:
1. Jaja umutiti sa jogurtom i začiniti po ukusu.
2. Praziluk i suvi vrat iseći na kockice, a crvenu papriku na štapiće. Kačkavalj izrendati na krupno rende.
3. Na malo ulja propržiti praziluk da omekša, a potom dodati suvi vrat i promešati.
4. Odgovarajuću pravougaonu tepsiju obložiti papirom za pečenje. Parčadi hleba umakati u smesu od jaja i jogurta i slagati jedno do drugog u tepsiju. Preko natopljenog hleba rasporediti mešavinu praziluka i suvog vrata. Odgore posuti crvenom paprikom i kačkavaljem, pa preliti preostalom smesom od jaja.
5. Peći u zagrejanoj rerni na 200ºC dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)