Sastojci:
1 konzerva tunjevine u komadićima
1 glavica crnog luka
180 g pirinča
150 g kačkavalja
1 dl belog vina
5 kašika ulja
mešavina začina, so
Priprema:
1. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk kako bi porumeneo.
2. Dodati pirinač, sipati belo vino i 2 dl vode, poklopiti i kuvati dok ne proključa. Potom skloniti sa ringle i sačekati da pirinač upije svu tečnost.
3. Dodati tunjevinu, zajedno sa uljem iz konzerve, rendani kačkavalj, začine po ukusu i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)