Sastojci:
- 200 g parmezana u komadu
- 120 g salame
- 220 g švapskog sira
- mešavina začina
- kalupi u obliku fišeka
Priprema:
1. Pleh obložiti papirom za pečenje, a zatim na njemu iscrtati krugove prečnika 9 cm.
3. Švapski sir začiniti mešavinom začina po ukusu. Začinjenim sirom napuniti poslastičarski džak te pomoću njega popuniti fišeke od parmezana.
4. Zimsku salamu iseći na tanke kolutove, a potom svaki kolut saviti u fišek i po jedan utisnuti u sredinu fila od sira.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)