Sastojci:
- kozji sir (po mogućstvu francuski tradicionalni Ševr),
- zelena salata,
- cvekla,
- senf dresing,
- krutoni
Priprema:
1. Kozji sir, jedan od autentičnih francuskih specijaliteta, zapecite na krutonima. Servirajte ga na zelenoj salati pomešanoj sa šnitama cvekle i zalijte senf dresingom.
2. Kozji sir se može jesti i sa orasima i medom, ali i sa zelenom salatom i marmeladom od smokava.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)