Sastojci:
- 10 jaja
- 150 g putera
- 1 dl pavlake
- 1 kašika senfa
- 1 kašika ajvara
- 1/2 veze seckanog peršuna
- začin C, biber
Priprema:
1. Jaja obariti, ostaviti ih da se ohlade te preseći uzdužno napola i izvaditi žumanca.
3. Pripremljen fi l podeliti na 3 dela, u prvi deo dodati senf, u drugi ajvar, a u treći seckan peršun kako bi se dobila ukupno tri fila.
4. Polovine belanaca pos agati na tacnu za služenje, poslastičarski džak napuniti filom, pa istiskivati manje gomile u
svaku šupljinu belanceta.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)