Sastojci:
- 10 jaja
- 150 g putera
- 1 dl pavlake
- 1 kašika senfa
- 1 kašika ajvara
- 1/2 veze seckanog peršuna
- začin C, biber
Priprema:
1. Jaja obariti, ostaviti ih da se ohlade te preseći uzdužno napola i izvaditi žumanca.
3. Pripremljen fi l podeliti na 3 dela, u prvi deo dodati senf, u drugi ajvar, a u treći seckan peršun kako bi se dobila ukupno tri fila.
4. Polovine belanaca pos agati na tacnu za služenje, poslastičarski džak napuniti filom, pa istiskivati manje gomile u
svaku šupljinu belanceta.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)