Sastojci:
- 10 jaja
- 150 g putera
- 1 dl pavlake
- 1 kašika senfa
- 1 kašika ajvara
- 1/2 veze seckanog peršuna
- začin C, biber
Priprema:
1. Jaja obariti, ostaviti ih da se ohlade te preseći uzdužno napola i izvaditi žumanca.
3. Pripremljen fi l podeliti na 3 dela, u prvi deo dodati senf, u drugi ajvar, a u treći seckan peršun kako bi se dobila ukupno tri fila.
4. Polovine belanaca pos agati na tacnu za služenje, poslastičarski džak napuniti filom, pa istiskivati manje gomile u
svaku šupljinu belanceta.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Poslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeOdržana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)