Sastojci:
- 1 glavica zelene salate - ajsberg
- 300 g paradajza
- 50 g praziluka
- 30 g crvenog luka
- 40 g kukuruza šecerca
- 1 jaje
- 60 g dimljenog lososa
- 1 dl maslinovog ulja
- bosiljak, so, biber
Priprema:
1. Salatu iseckajte na tanke trake, paradajz na kockice, a ostale sastojke takođe na sitne delove.
3. Prelijte salatu začinima. Kao dekoraciju možete dodati pomorandžu, zelene masline i crvenu papriku.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Istina je samo jedna: Pesma Đurđevdan nema veze sa ljubavnom pričom, već sa neopisivom tragedijom
Kako je nastala pesma Đurđevdan...
06/05/2024
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)