Pogledajte kuću Anđeline Džoli i Bred Pita

Pogledajte kuću Anđeline Džoli i Bred Pita

Autor: | 14/10/2011

0

Obožavaoci holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Bred Pita najzad mogu da vide gde jedan od najpopularnijih parova na svetu sa svojom decom živi. Vilu koja se nalazi u Malibuu i ima pogleda na Tihi okean, Anđelina i Bred, su ipak odlučili da prodaju za 13 i po miliona dolara.
Osim te kuće, čija je unutrašnjost uređena u minimalističkom stilu, par poseduje i nekretnine u Los Anđelesu, Nju Orleans, Francuskoj i Italiji. Na imanju se nalaze dve kuće, bazen, tensko igralište i prostrani vrt, a srećnici koji kupe ovu kuću imaće na raspolaganju i privatnu plažu. Glavna kuća ima četiri spavaće sobe i pet kupatila, modernu kuhinju sa skupocenim aparatima, podove od bambusa i tri kamina. Nekoliko poslednjih godina kuću je renovirao dizajner Kristofer R. Sorensen.
Par je nedavno prema Forbesovoj listi zauzeo treće mesto na listi parova koji najviše zarađuju u Holivudu, zajedno su zaradili 50 miliona dolara prošle godine, od toga ona 30, a Brad 20 miliona dolara zahvaljujući svojoj produkcijskoj kući Plan B i filmskim ulogama.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin