Bred Pit: Vreme za dokolicu

Bred Pit: Vreme za dokolicu

Autor: | 23/03/2012

0

Holivudski superstar Bred Pit sve češće provodi vreme u Nju Orleansu, gde je pre godinu dana izgradio porodičnu kuću koja predstavlja vrhunac moderne arhitekture. Prve dane marta poznati glumac provodi u druženju sa svojim mališanima Medoksom, Zaharom i Šailom. Dok ponosni otac vozi svoj motor što mu je godinama velika pasija, mališani uživaju šetajući svog psa, a u tome im pomažu dadilja i telohranitelji koji nijednog trenutka ne skreću pažnju sa troje dece. I dok su se Zahara i Šailo prepirale o tome koja će duže šetati psa, Paksu je mnogo zanimljiviji bio mobilni telefon preko koga je sve vreme slao SMS poruke i zvao svoje prijatelje. Dok su brat i sestre uživali u prelepom danu, njihov tata ih je s vremena na vreme obilazio motorom i vodio računa da im ni u jednom trenutku ništa ne zafali.
I pored toga što su tokom sedmogodišnje veze dobili troje biološke dece i usvojili još toliko, u nedavnom intervjuu Bred je otkrio da on i Anđelina ne isključuju mogućnost da u budućnosti dobiju još mališana.
- Za sada u našoj porodici vlada savršeni balans. Ne planiramo da uskoro proširimo našu familiju, ali možda će nam u nekom trenutku ovaj balans dosaditi i tada možemo da se odlučimo za još dece - rekao je Bred.
-Deca daju smisao našem životu. Uživam svaki put kada je moja porodica na okupu i kada ujutru peremo zube zajedno ili doručkujemo. To su najlepši trenuci - bio je iskren holivudski glumac kome je i ove godine za dlaku izmakao "Oskar".
Ovaj poznati glumac ne očajava zbog toga jer ga tokom ove godine očekuju tri premijere, a uskoro će početi da snima i film „Twelve Years a Slave“ u kome tumači glavnu ulogu. S druge strane, njegova slavna supruga se nedavno našla u centru skandala u našem regionu zbog njenog rediteljskog prvenca „U zemlji krvi i meda“ koji se mnogim kritičarima nije dopao. Zbog velikog truda koji je uložila u taj projekat, prelepa brineta je odlučila da sebi da nešto više slobodnog vremena tako da će tek 2013. snimati novi film. Do tada ona će biti uglavnom posvećena svojima mališanima, ali i humanitarnom radu po kojem je poznata već deceniju unazad.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti