Bred Pit: Još nismo odredili datum venčanja

Bred Pit: Još nismo odredili datum venčanja

Autor: | 23/05/2012

0

Holivudski srcelomac Bred Pit, koji je došao na festival radi predstavljanja svog novog filma "Killing Them Softly", kazao je, takođe, da se njegova slavna partnerka neće pojaviti večeras sa njim na crvenom tepihu.
- Ona trenutno nije ovde. Priprema se za film koji će uskoro početi da se snima - rekao je 48-godišnji glumac nakon novinarske projekcije filma.
Na pitanje novinara da li planira da ponovo glumi sa Anđelinom, Pit je odgovorio da bi to "jako voleo" i istakao da još nisu odredili datum venčanja koje su najavili prošlog meseca.
Pit i Džolijeva su se zbližili na setu filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine. Zajedno imaju troje biološke i troje usvojene dece.
U filmu "Killing Them Softly", koji je sinoć imao premijeru u Kanu, Pit glumi plaćenog ubicu mafijaške organizacije koja funkcioniše poput bilo koje američke korporacije, donoseći nepopularne mere štednje radi smanjenja troškova u uslovima recesije.
Film Novozelanđanina Endrua Dominika jedno je od 22 ostvarenja koja se u okviru zvanične selekcije nadmeću za glavnu nagradu festivala - "Zlatnu palmu".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti