Jesenji favorit! Najnoviji miris dalekog Meseca u bočici parfema, samouverena i moćna žena ga mora imati

Jesenji favorit! Najnoviji miris dalekog Meseca u bočici parfema, samouverena i moćna žena ga mora imati

Autor: | 01/09/2023

0

Koliko puta se zagledamo u Mesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju? Pogled na nebo puno zvezda i srebrnu mesečinu, inspiriše nas da uhvatimo talas hrabrosti i odlučimo se na velike korake, jer snaga uvek leži u nama samima!

Još kada bi mesečina imala miris, kakav li bi bio?

Promo

 

Zanesenjaci i svetski stručnjaci iz kuće Avon, koja neguje lepotu i snagu žene već 137 godina – donose odgovor na ovo pitanje. Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije, nosi naziv Far Away, Beyond the Moon, simbolišući tako miris snova, noći koje inspirišu i moć meseca.

Promo

 

Ovaj luksuzni koncentrovani parfem, u srcu svoje botanike nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de nuit cvet, koji svoj intezivni miris širi otvarajući latice samo pri svetlosti mesečine. Hipnotišuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinaciju floralnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle i bogata i puna mirisa sandalovina, kao i sveža i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućiće da ono traje duže od 8 sati.

Promo

 

Far Away je dostupan od 1. septembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 2099 dinara. Ako poručite onlajn, stiže direktno na vašu adresu! Pored toga, uz naručeni parfem, po povlašćenoj ceni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nežnog i istovremeno intezivnog losiona za telo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za tašnicu!

Promo

 

Osetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.

Promo

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još