Neodoljivi poziv strasti “Attraction Awaken”

Neodoljivi poziv strasti “Attraction Awaken”

Autor: | 07/11/2023

0

Avon pripremio nove parfeme

Zakon privlačenja je najmoćniji univerzalni zakon. Kao što je važno kako da u svoj život uvedete ono što želite, jednako je važno i naučiti kako da ne uvlačite u svoj život stvari koje ne želite. Uspešni ljudi, oni koji ostavljaju svoj trag na stranicama istorije, razumeju neviđenu moć privlačenja i strasti. To je njihova najveća tajna jer je strast magnetska sila koja pretvara naše snove i ambicije u stvarnost. Strast je neodoljivi poziv koji nas mami da delujemo, da pomerimo granice onoga što mislimo da je moguće, to je muzika koja udara srce i koja nas pokreće na ples.

Promo

 

Baš zbog toga svetski poznati parfimeri su kreirali novi Avon parfem “Attraction Awaken“, uz pomoć AI tehnologije.

Promo

 

“Attraction Awaken“ je miris koji odiše samopouzdanjem i privlačnošću. Note sočne crne ribizle, kao kapi ponoćne rose, beru se na vrhuncu zrelosti i odišu slatkoćom i obećanjem ukusnih tajni.

Miris senzualne crne tuberoze, poput noćnog cveta, istovremeno je privlačan i zagonetan i zajedno sa strasnim Passion Potion Accord-om stvara čarobnu kombinaciju kojoj je nemoguće odoleti.

Promo

 
 

Miris nikad nije samo miris. To je oličenje tvog samouverenog šarma i magnetne privlačnosti. Kao da je svaka kap prožeta esencijom samog zavođenja, ovo je napitak koji mami avanturističke duše da bezrezervno prigrle svoje strasti i budu nezaboravni.

Promo

 

Novi “Attraction Awaken” parfem za nju i njega dostupan je u Avon brošuri od 1. novembra po ceni od 2490 dinara, za svaki od njih. Kao i na sajtu https://www.avon.rs/.  Možeš ga poručiti onlajn i stiže direktno na tvoju adresu!

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još