Mesečni horoskop za april: Očekuju nas brojne promene, usponi i padovi

Mesečni horoskop za april: Očekuju nas brojne promene, usponi i padovi

Autor: | 01/04/2020

0

Ovan

Stalo Vam je da okolina pravilno vrednuje Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Ali, postoje različiti faktori koji utiču na iznenadne promene na poslovnoj sceni ili na završne rezultate. Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Pre ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno merilo vrednosti. Najlepši događaji Vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvek kada se uzburkaju Vaše strasti i osećanja, to predstavlja pozitivan »signal« koji vodi ka ljubavnoj romansi. Prenesite svoju strast i inspiraciju na voljenu osobu, budite dovoljno maštoviti.

Bik

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

Blizanci

Napravili ste pogrešnu poslovno-finansijsku procenu tako da Vas očekuju dodatne komplikacije, ali sve može da se prevaziđe na dobar način u dogovoru sa saradnicima. Dobro razmislite na koji način treba da sačuvate svoje profesionalne interese. Važno je da se vratite na pređašnju poziciju, budite promišljeniji nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim namerama. Različite primedbe koje upućujete voljenoj osobi u iznenadnom naletu emocija ili strasti, uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Partner ostaje u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih tema ili oblasti iz zajedničkog života, što Vas dodatno iritira. Zbog novih nesuglasica i »emotivnih varnica«, delujete napeto ili uznemireno.

Rak

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u »emotivnom uzletu« ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za april, pročitajte na sledećoj strani

 

Lav

Stalo Vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje Vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima i budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju Vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na Vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos.

Devica
Delujete energično pred svojom okolinom i pokušavate da uskladite različite poslovne interese. Stalo Vam je da sačuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na nečije dodatno uslovljavanje. Potrebno je da odredite jasniju granicu između svojih interesa i poslovnih standarda koje nameće grupa saradnika. Ne želite previše da analizirate svoj ljubavni život, ne dopada Vam se kada Vas neko sputava ili ograničava u izboru. Psihološki i emotivni pritisak kod Vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa voljenom osobom postoje različite potrebe i interesovanja, ali stalo Vam je da premostite ljubavni nesklad i da ostvarite novu harmoniju.

Ovo su najbolji datumi za venčanje u 2020. godini

Vaga
Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava Vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje Vaš način rada. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoj stil ponašanja i nemojte ulaziti u finansijski ili imovinski rizik. Neophodna Vam je porodična harmonija i nečije prisustvo, kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i dodatni priliv kreativne energije. Voljena osoba ume lako da Vas podstakne na pozitivnu reakciju, ili na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan način, vešto smišljate novu ljubavnu taktiku.

Škorpion

Osećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtevima, čini Vam se da kompromis ide na Vašu stetu. Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Stalo Vam je da ostvarite praktične ciljeve i perspektivnu poslovnu reklamu. Nema potrebe da se obazirete na nečiju kritiku. Novi emotivni kontakti ili dinamičan odnos sa voljenom osobom, uglavnom odgovara Vašem ljubavnom ritmu i ispunjava Vaša očekivanja. Emotivni zanos ili pojačana strast Vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Ne možete da odolite pred novim izazovima koji Vas pokreću na »ljubavno osvajanje«.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za april, pročitajte na sledećoj strani

Strelac
Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

Jarac
Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da poremete Vaše planove, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Potrebno je da se suočite sa saradnicima koji koriste drugačije metode, uvek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju »slabu tačku«, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili da odustajete od svojih ljubavnih namera.

Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Vodolija
Stalo Vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni pri proceni pravih vrednosti. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili izjave koje dajete. Izbegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način. U ljubavnom životu, očekuje Vas pozitivan obrt. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja. Neophodna Vam je emotivna diskrečija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu. U skladu sa svojim namerama, nemojte pričati više nego što je potrebno.

Ribe
Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve, kojima želite da unapredite svoje profesionalno iskustvo i zajednički uspeh. Ne dozvoljavate mogućnost iznenadnih promena u poslovnim pregovorima. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate »široke vidike« u svakom pogledu. Voljena osoba pokušava da utiče na Vaše stavove, ali to izaziva dodatni otpor sa Vaše strane. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vodi ka emotivnom zbližavanju. Oslonite se na svoje »skrivene adute« i na zavodnički šarm koji posedujete.

Horoskop preuzet sa sajta: astrolook.com

hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Pročitajte još