Kome zvone svadbena zvona? Ovi znakovi će se venčati 2024. godine, jedan će konačno biti ukroćen

Kome zvone svadbena zvona? Ovi znakovi će se venčati 2024. godine, jedan će konačno biti ukroćen

Autor: | 30/12/2023

0

Horoskop za 2024. godinu predviđa brak ovim znakovima

Ako do 2024. godine niste stali na ludi kamen, bolje se pripremite za nove korake u svom ljubavnom životu. Zvezde su spremile odgovor na pitanje da li ćete se venčati sledeće.

Shutterstock

 

OVAN

Ovan je znak vatrenog i avanturističkog temperamenta i nije ga lako obuzdati. Međutim, upravo ovaj duh će ga učiniti neodoljivim naredne godine pa potencijalni partner lako može da padne na kolena. Najbolje šanse za venčanje su u prvoj polovini godine. Ako kažete "da", sledi srećan period.

BIK

Bik je poznat po svojoj stabilnosti, ali horoskop mu predviđa dosta turbulencija u 2024. godini. Na ljubavnom planu, moguć je prekid ljubavne veze, ali će baš on dovesti do potencijalnog braka, piše Lepa i zdrava. Kad se partneri razdvoje, slegnu se strasti, a oni trezveno razmisle o tome koliko ljubavi i poštovanja međusobno osećaju, to će ih vratiti u još skladniju zajednicu. Sledi pomirenje, pa venčanje.

Shutterstock

 

RAK

Rak je jedan od najosetljivijih znakova u horoskopu, uvek spreman da pomogne. Spremnost da brinete za partnera i da mu se posvetite može da dođe do izražaja upravo u 2024. godini. Astrolozi tvrde da vam se značajne stvari mogu desiti na nekom putovanju, pa ako to bude baš s partnerom, očekujte ponudu za brak.

Pročitajte: Njima upada kašika u med - Tri znaka imaće najbolju 2024. godinu, jednom od januara kreće blagostanje

ŠKORPIJA

Škorpija se vodi strašću, a upravo to će privući vašeg partnera u 2024. godini. Romantika i uživanje vas vode do krupnih obećanja, a najviše šanse za brak horoskop najavljuje onima koji su već ranije stali pred matičara. Zaboravite šta tada nije funkcionisalo, ovoga puta - veća sreća!

JARAC

Uporni i ambiciozni Jarac je nezaustavljiv kad nešto zacrta, a za 2024. godinu je rešio da sredi svoj bračni status. Ako je po pitanju emocija možda malo i zbunjen, osećaj uzajamnog poštovanja i razumevanja će ga sigurno uveriti da je vreme za venčanje.

Photo by Victoria Strelka_ph from Pexels

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još

Najnovije vesti