Njima upada kašika u med: Tri znaka imaće najbolju 2024. godinu, jednom od januara kreće blagostanje

Njima upada kašika u med: Tri znaka imaće najbolju 2024. godinu, jednom od januara kreće blagostanje

Autor: | 21/12/2023

0

Astro prognoza za 2024. godinu 

Bliži nam se nova 2024. godina, a sa njom i nove nade i počeci. Svi će zamisliti velike želje kada otkuca ponoć, i sa novom energijom započećemo januar. Nekim znakovima će početak nove godine biti nešto bolji od drugih, a kako tvrde astrolozi samo tri astro znaka imaće sreće 2024. godine.

Shutterstock

 

Blizanci

Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, ulazi u vaš znak krajem maja i od tad kreće vaš period blagostanja. Od maja do kraja godine kao da će se planete ujediniti kako bi vama bilo potaman - sve što dotaknete pretvoriće se u zlato.  

Pročitajte: Dešava se jednom u 60 godina! Ovaj horoskopski znak u 2024. godini dobija sudbinski džekpot

Jarac

Iako morate da dobro procenite sve puteve koji vam se budu otvorili, Jupiter i Uran utičaće na vašu sreću već od aprila. Pokrenite planove koje ste dugo želeli, jer će u 2024. godini konačno da se ostvare. Rizikujte, maštajte, budite strpljivi i uporni i sreća i uspeh će vas se osmehnuti.

 
Bik

Defitivno najsrećniji znak sledeće godine biće Bik. Period blagostanja trajaće do kraja maja, kada Jupiter napušta ovaj znak. Do kraja maja preduzmite rizike, i otvorite se ka novim iskustvima i mogućnostima. Ako ostanete fokusirani na svoje ciljeve, ni nebo vam neće biti granica. 

unsplash.com

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin