Sutra počinje retrogradni Merkur u Devici: Četiri znaka doživeće katastrofu, na jedan datum obratite pažnju

Sutra počinje retrogradni Merkur u Devici: Četiri znaka doživeće katastrofu, na jedan datum obratite pažnju

Autor: | 22/08/2023

0

Retrogradni Merkur u Devici pomrsiće konce svima

Do kraja januara sledeće godine čak sedam planeta biće u retrogradnom kretanju, a od sutra to će biti slučaj za Merkur u Devici. Ovi fenomeni utiču na sve znakove zodijaka, ali neki prođu bolje, a neki gore u ovom periodu.

Shutterstock

 

Retrogradni Merkur u Devici počinje sutra, 23. avgusta i trajaće sve do 15. septembra. U ovom periodu možemo očekivati lošu međuljudsku komunikaciju, probleme sa dnevnim obavezama i rasporedom, ali i iznenadne susrete sa ljudima iz prošlosti, dakle sve što može da vam poremeti svakodnevicu.

Pročitajte: Ko preživi, pričaće: U narednom periodu čak 7 planeta ide retrogradno, jedan datum je ključan

 

Do 15. septembra moći će da odahnu samo Jarčevi i Bikovi. Oni će se manje „mučiti“, za razliku od Blizanaca, Device, Strelčeva i Riba, koji će najsnažnije osetiti posledice retrogradnog Merkura. Verovatno ćete zaboraviti da pročitate ceo dokument pre nego što ga potpišete, nećete se dobro razumeti sa ljudima iz svoje okoline, i verovatno ćete poslati poruku koju niste želeli da pošaljete, osobi kojoj niste hteli da pošaljete.

Shutterstock

 

Za Blizance i Ribe sledi period velikih svađa sa najbližim osobama – članovima porodice, partnerom, kolegama. Vaša nervoza preneće se na druge ljude i oni će vam takođe odgovarati drsko. Obratite pažnju kako komunicirate, čak i kada ste u pravu. Device i Strelčevi osetiće retrogradni Merkur na poslovnom planu – Device će se osećati usporeno i kao da im je „zamagljen um“, a Strelčevi će se osećati umorno jer ima tako malo fali da ostvare ciljeve. Za ova dva znaka preporuka je da sačekaju sa velikim odlukama koje su planirali u narednom periodu, jer će verovatno povući pogrešan potez ako se ne strpe do 15. septembra.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2023 - Pred nama je godina Zeca Crne Vode, evo šta čeka svaki znak

 

Ovo je period da malo usporite i da se fokusirate. Obratite pažnju na detalje i smirite strasti. Ne morate da planete na sve što čujete, niti je bilo šta što vam se dešava toliko strašno za toliku emotivnu reakciju. Pročitajte dva puta poruku pre nego što je pošaljete i malo razmislite pre nego što progovorite, jer će posledice izrečenog iz afekta biti velike.

Unplash

 

Iako postoji nekoliko važnih datuma u narednom periodu, jedan je najbitniji za sve astro znake, i dešava se u toku retrogradnog Merkura u Devici:

– Tokom perioda intenzivne retrogradne akcije budite na oprezu što se tiče bilo kakve duboke promene ili uvida koji izazivaju razmišljanje oko 4. septembra 2023. Merkur, planeta komunikacije, pozitivno će aspektovati Jupiter, planetu ekspanzije, pa odvojte malo vremena za vođenje dnevnika ili meditaciju, možda ćete se iznenaditi kakva nebeska mudrost dolazi – rekla je astrološkinja Kristi Grej.

Shutterstock

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti