Mesečni horoskop za oktobar: Iznenadni susret promeniće vaš život

Mesečni horoskop za oktobar: Iznenadni susret promeniće vaš život

Autor: | 01/10/2020

0

Horoskop za oktobar 2020. godine!

Ovan

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vas izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete nečijem interesovanju.

Bik

Želite da sprovedete svoje poslovne namere, stoga ne gubite vreme i delujete vrlo energično u susretu sa saradnicima. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama. Umete da nametnete svoje stavove, čak i u situacijama kada okolina ne pokazuje naročito interesovanje za nove ili savremenije ideje. Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo kada se nalazite u bliskom društvu. Partner uporno pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u poziciji da postavljate nove uslove ili »ljubavna pravila«. Vešto koristite svoj šarm i proverene »ljubavne manire« u različitim situacijama.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2020. godinu -Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

Blizanci

Tražite najbolji način da odgovorite na nečije zahteve i da sačuvate svoje poslovne interese, tako da osećate dodatni pritisak. Nepotrebno se opterećujete nekim poslovno-finansijskim dogovorima koji nemaju presudno značenje na Vaš status ili dalji tok događaja. Nemojte dozvoliti da Vas manji gubitak u materijalnom smislu obeshrabri. Mudro sačekajte na bolje uslove. Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dobijate pažnju koju očekujete. Neko se ne obazire na Vaše želje ili poruke. Partner najčešće sprovodi svoju volju, čini Vam se da se lagano udaljavate od zajedničkih planova. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu.

Rak
Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičite kreativnost u idejama, očekuje Vas zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanjem nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje rezultate. U ljubavnom životu potreban Vam je »mali podsticaj«, da osetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na sreću, partner ume da ispuni Vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom društvu.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za oktobar, pročitajte na sledećoj strani

Lav
Na Vaše stvaralačko raspoloženje pozitivno utiču brojni susreti koje imate u krugu saradnika ili interesantne poslovne ponude. Dodatno Vas zamaraju neke rutinske situacije u kojima ne postoji mogućnost kreativnog izražavanja ili poslovnog ekperimentisanja. Ipak, delujete optimistično zbog novih informacija i trudite se da budete aktivni na različitim poljima u skladu sa svojim ciljevima. Ne pristajete na kompromisne varijante i ne možete da se zadovoljite trenutnim stanjem u svom ljubavnom životu. Delujete vrlo zanosno u traganju za novim izazovima, potreban Vam je neki vid »osveženja« u izražavanju emocija. Dok se partner zadovoljno osmehuje, Vaša temperamentna priroda ne miruje i neprekidno traži novi podsticaj.

Devica
Na pomolu su nove poslovne obaveze i dileme koje zahtevaju da se dodatno angažujete. Budite pažljiviji u komunikaciji sa poslovnim partnerima, jer pogrešno protumačene informacije ili nerazumevanje pravila u poslovanju mogu da prouzrokuju razne komplikacije. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena. Nema razloga da olako poklanjate svoje emotivno poverenje, dobro razmislite o različitim aspektima ili o osobi koju ste nedavno upoznali. Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na Vašu emotivnu nesigurnost ili pojačava Vašu nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate svoje probleme.

Pročitajte: Ovo su najbolji datumi za venčanje u 2020. godini

Vaga
Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da poremete Vaše planove, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Potrebno je da se suočite sa saradnicima koji koriste drugačije metode, uvek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju »slabu tačku«, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili da odustajete od svojih ljubavnih namera.

Škorpion
Pomalo subjektivno tumačite nove događaje na poslovnoj sceni i nehotično umanjujete nečije sposobnosti. Potrebno je da se usaglasite sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesa, pre nego što izgubite dragoceno vreme i energiju. Bez dobrog plana i procene, nema ni značajnog poslovnog pomaka ili uspeha. Izbegavajte iznenadne novčane investicije. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, kada se nalazite u osetljivoj fazi prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Pažnja i razmevanje koje dobijate u krugu svoje porodice deluju vrlo podsticajno. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava »uzbudljive« emotivne kontakte i zadovoljstvo.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za oktobar, pročitajte na sledećoj strani

Strelac

Ne želite da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima, ali primećujete da neko od saradnika indirektno menja početne uslove ili da provlači svoje ciljeve. Ukoliko ne ispoštujete nečije zahteve, očekuju Vas dodatne komplikacije i reči kritike. Ne možete da promenite sadašnje okolnosti na poslovnoj sceni i da zanemarite svoje obaveze. Potrebno je da se bolje prilagođavate. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje i svojim ponašanjem u Vama podstiče osećaj nesigurnosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali i određeni stepen emotivne slobode. Predosećate značajnu promenu u odnosu sa voljenom osobom.

Jarac
Stalo Vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Vasno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje Vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima i budite pažljiviji pri ulaganju novca. Imponuju Vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na Vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i male stvari imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vas ljubavni odnos.

Pročitajte: Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Vodolija
Očekujete pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje Vas vezuju zajednički poslovno-finansijski interesi. Stalo Vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Jasno Vam je da postoje određeni faktori koji utiču na završne rezultate i da Vaše vizije ne mogu da se ostvare bez nečije podrške. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Delujete nesigurno i često se nalazite u fazi emotivnog previranja, još uvek ne možete da se odlučite za svoj izbor. Promenite svoj pristup u ponašanju, preuzmite inicijativu ili osmislite neko »neobično iznenađenje« za voljenu osobu. Prave vrednosti uvek imaju »posebnu cenu«, prihvatite ritam ili izbor svoga srca.

Ribe
Stalo Vam je da proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima, ali postoje i situacije koje zahtevaju dodatni napor. Čini Vam se da gubite dragoceno vreme ili energiju, dok slušate saradnike o različitim poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. Budite realni, prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili uticaj, postoje postupci i detalji koji Vas odaju više nego što pretpostavljate. Lagano gubite emotivnu kontrolu. Nakon susreta sa jednom osobom, biće Vam jasnije u čemu ste do sada grešili u svojim ljubavnim vizijama.

Horoskop za oktobar preuzet sa sajta: astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti