Nedeljni horoskop do 18. jula: Jedna odluka promeniće sve! Bliznaci, ostvarićete dugo sanjani san

Nedeljni horoskop do 18. jula: Jedna odluka promeniće sve! Bliznaci, ostvarićete dugo sanjani san

Autor: | 11/07/2022

0

Šta predviđa nedeljni horoskop do 18. jula?

 

Ovan

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Bik

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Pročitajte: Veliki godišnji horoskop za 2022.

Photo by Roberto Nickson on Unsplash

 

Blizanci

Situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.

Rak

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspešno rešavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumevanja za kriterijume koje koristi druga strana. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Nedeljni horoskop do 18. jula za preostale znake pronađite u nastavku

Lav

Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i na razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Devica

Zahvaljujući dobrim idjema i strategiji koju sprovodite delujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Umete da se nametnete u pravom trenutku i često vodite glavnu reč u pregovorima. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečija naklonost.

Pročitajte: 10 najvažnijih datuma u 2022. godini - Obratite pažnju na ove dane, mogli bi da vam promene život

Photo by Aron Visuals on Unsplash

 

Vaga

Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više poverenja u partnera.

Škorpion

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Nedeljni horoskop do 18. jula za preostale znake pronađite u nastavku

Strelac

Delujete vrlo ambiciozno pred svojom okolinom i svima jasno dajete do znanja, da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca. Neophodana vam je porodična harmonija i nečije prisustvo kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije. Parter ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju i izlive emocija.

Jarac

Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim parocenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate „široke vidike“ u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje „skrivene adute“.

Pročitajte: Mesečni horoskop za jul

Photo by Taylor Simpson on Unsplash

 

Vodolija

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite sve korisne sugestije ili reči kritike koje vam upućuju bliski saradnici. Želeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Ribe

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Nedeljni horoskop do 18. jula preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading
Astrolook hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još