Mesečni horoskop za decembar

Mesečni horoskop za decembar

Autor: | 01/12/2021

0

Mesečni horoskop za decembar 2021. godine!

Ovan

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji Vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko Vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvršto »držite u svojim rukama«. Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja Vam je »nedostupna«. Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.


Bik

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vas izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete nečijem interesovanj


Pročitajte: Ko su najmudrije žene zodijaka?

Photo by Lyndon Li on Unsplash

 

 

Blizanci

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.


Rak

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.


Šta nam još predviđa mesečni horoskop za decembar, pročitajte u nastavku 

Lav

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Sve se svodi na precizno planiranje i na efikasnu primenu uspešnih formula. Važno je da imate dobru koncentraciju u poslovnim susretima. Emotivna inspiracija u Vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. U kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. U skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima, odaberite i novu ljubavnu romansu.

 

Devica

Interesantne ideje koje imate potvrđuju Vašu originalnost u razmišljajnju i potvrđuju Vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa saradnicima. Potrebno je da uskladite različita interesovanja, koja mogu da Vam obezbede poslovno-finansijski uspeh ili novo profesionalno napredovanje. Na sreću, okolina Vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Jasno se primećuje da ste raspoloženi za novu romansu, ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere koje imate prema bliskoj osobi. Važno je da imate dobar predosećaj u proceni novih događaja ili osobe koja obelezava Vaš ljubavni život. Često priželjkujete da ostvarite sve ono što Vam se nalazi u srcu i duši.


Pročitajte: Godišnji horoskop za 2021. godinu - Saznajte da li će biti bolja od prethodne

Vaga

Uporno branite svoje poslovne ili strateške interese, tako da Vas očekuju brojne pohvale i priznanja na različitim stranama. Nema potrebe da činite poslovne kompromise, ukoliko oni nisu u skladu sa Vašim moralnim načelima i profesionalnim manirima. Ako neko pokušava da Vas dovede pred svršeni čin, odgovorite na način koji podrazumeva poštovanje poslovnih pravila. Zbog brojnih obaveza svesno propuštate različite događaje u privatnom ili ljubavnom životu, partner Vas opominje na »greške« koje činite. Primećujete česte promene u raspoloženju ili neobično ponašanje kod voljene osobe, ali ne uviđate pravi povod. Potrebno Vam je bolje uzajamno razumevanje i novo emotivno zbližavanje.


Škorpion

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.


Šta predviđa mesečni horoskop za decembar ostalim znacima zodijaka pročitajte u nastavku 

Strelac

Podstaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlači Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da Vam saradnici sa poverenjem prepuštaju »vodeću ulogu«. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama. Na Vaše samopoudanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan »utisak« o kome se govori. Ponekad partner ume da poremeti Vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali Vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim »izvorima radosti«.


Jarac

Postoje saradnici koji neprekidno unose dodatnu tenziju i na takav način otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da se opredelite za novu poslovnu viziju ili za pouzdanog partnera sa sličnim idejama. Nove informacije mogu da se tumače na različite načine, nemojte dozvoliti da Vas zavara prvi utisak. U ljubavnom životu vešto izbegavate intrigantne situacije. Postoje iznenadni događaji koji izmiču Vašoj kontroli ili nisu u skladu sa Vašim emotivnim potrebama. Partner Vas dodatno opterećuje svojim predstavama o događajima ili stvarima, koje po Vašem mišljenju deluju nevažno. Imate različite kriterijume i prioritete.


Pročitajte: Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Photo by [ik] @invadingkingdom on Unsplash

 

Vodolija

Osećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtevima, čini Vam se da kompromis ide na Vašu štetu. Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Stalo Vam je da ostvarite praktične ciljeve i perspektivnu poslovnu reklamu. Nema potrebe da se obazirete na nečiju kritiku. Novi emotivni kontakti ili dinamičan odnos sa voljenom osobom, uglavnom odgovara Vašem ljubavnom ritmu i ispunjava Vaša očekivanja. Emotivni zanos ili pojačana strast Vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Ne možete da odolite pred novim izazovima koji Vas pokreću na »ljubavno osvajanje«.


Ribe

Nailazite na nerazumevanje okoline i imate utisak da neko od saradnika ne ceni dovoljno Vas napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterećuje. U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti. Dobro rešenje ili istinu je moguće sagledati, tek sa određene emotivne distance.


Mesečni horoskop za decembar 2021. godine preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading
Astrolook hellomagazin

Slične Vesti