Nedeljni horoskop do 18. oktobra

Nedeljni horoskop do 18. oktobra

Autor: | 11/10/2021

1

Šta predviđa nedeljni horoskop do 18. oktobra? 

Ovan


Nalazite se za veliki korak ispred drugih, jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspeh. Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume i da deluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Bik


Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno precujete svoju ulugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Pročitajte: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima vam nikad neće reći "volim te"

Photo by Taryn Elliott from Pexels

 

 

Blizanci

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju ukupnu poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri. Svet oko sebe posmatrate drugačijim ocima ili u vedrim tonovima, osećate se zadovoljno i srećno uz voljenu osobu.


Rak


Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.
 

Nedeljni horoskop do 18. oktobra za preostale znake pronađite u nastavku

Lav

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Devica


Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

Pročitajte: Mesečni horoskop za oktobar

Photo by Luiz Gustavo Miertschink from Pexels

 

Vaga


Situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.


Škorpion


Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.
 

Nedeljni horoskop do 18. oktobra za preostale znake pronađite u nastavku

Strelac

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava vašu nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da pruveličavate svoje ideje.

 

Jarac


Nalazite se u sjajnoj formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu vaši saradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih akivnosti koje će vam uskoro doneti uvećne rezultate. Često imate dobar predosećaj, jer ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete delovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.

Pročitajte: Veliki godišnji horoskop za 2021. godinu - Period velikih promena

Photo by Engin Akyurt from Pexels

 

Vodolija


Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha ili dobitka. Ne obazirete mnogo za nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim osnovnim opredeljenjem. Ljubavni partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubeđivanja.

Ribe


Delujete vrlo energično pred svojom okolinom i uspevate da uskladite različite poslovne interese. Stalo vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog prestiža ili stila izražavanja. U veličanstvenoj kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti pred partnerom dobijate sve što poželite.


Nedeljni horoskop do 18. oktobra preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (1)

Loading
Astrolook hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti