Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima vam nikad neće reći "volim te"

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima vam nikad neće reći "volim te"

Autor: | 18/02/2021

0

Muškarci, ma koliko pripadnice lepšeg pola to htele drugačije, ljubav vide i pokazuju na sebi svojstven način. Dok je jednima veoma lako reći "volim te", drugima je to izrazito teško. Zatvoreni, a zaljubljeni ili zaljubljeni a teški narečima, ne zna se šta je gore. Ali horoskop jasno vidi i zna koji muškarci vam nikada neće reći to prelepo "volim te".

Blizanci

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osećanja. Blizanci, "volim te" izgovaraju samo kada su sigurni u svoje emocije, a za to je potrebno da prođe puno vremena. Oni ove reči ne shvataju olako.

Pročitajte: Šta sve muškarci na ženama smatraju potpuno neatraktivnim

Photo Pexels Irene Furlan

 

 

Muškarci rođeni u znaku Device

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Device su perfekcionisti i stalno preispituju svoja osećanja.Suzdržaće se od izjavljivanju ljubavi sve do onog trenutka dok nisu 100 posto sigurni u svoje emocije, piše "Zadovoljna". Ako od Device čujete ove dve reči, znajte da su zaista i iskrene.

Škorpija

Škorpije ne vole promene i preferiraju duge veze. Za njih važi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće "volim te" tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta, jer ne žele pre vremena da pokažu ranjivost ili budu povređeni.

Pročitajte: Zajednička osobina muškaraca koji su skloni prevari

Photo by Vera Arsic from Pexels

 

 

Muškarci rođeni u znaku Vodolije 

Pripadnicima ovog znaka treba puno prostora i slobode u vezi. Često preferiraju netradicionalne veze i retko izjavljuju ljubav jer smatraju da će tako stvoriti obaveze na koje nisu spremni. Svoju slobodu spremni su da žrtvuju samo za osobu koja će im dopustiti da budu ono što jesu. Tek se tada emotivno potpuno otvaraju u potpunosti predaju vezi i izgovaraju "volim te".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još