Skinula 23 kilograma i nikada ih nije vratila: Dijeta Aleksandre Prijović topi salo brzinski, a jedna stvar je posebno delotvorna

Skinula 23 kilograma i nikada ih nije vratila: Dijeta Aleksandre Prijović topi salo brzinski, a jedna stvar je posebno delotvorna

Autor: | 05/10/2023

0

Dijeta Aleksandre Prijović topi salo brzinski

Pevačica Aleksandra Prijović napunila je tri beogradske Arene i postala najtraženija pevačica današnjice.

Osim glasa, Prijin zaštitni znak je i vitka linija, a nedavno pevačica je govorila o periodu kada je kuburila sa kilogramima.

Boško Karanović

 

Naime, kada se porodila i na svet donela Aleksandra, imala je 23 kilograma više, jer u trudnoći nije toliko vodila računa o tome šta unosi u organizam.

Pročitajte: Nekretnina vredna pola miliona evra - Ovo je luksuzna vila u kojoj žive Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Budući da je uskoro trebalo da se vrati nastupima, Aleksandra se obratila nutricionisti i on joj je prepisao plan ishrane kog se striktno pridržavala.

Odmah je ukinula slatkiše, testo, gazirane sokove i masnu hranu, a na njenom stolu ubrzo su se našli riba, sveže povrće, ceđeni sokovi i voda koju je svakodnevno unosila u velikim količinama.

Instagram

 

S obzirom na to da je sina donela carskim rezom Prijovićeva nije smela da trenira, a ubrzo je režim ishrane doneo sjajne rezultate i kilogrami su nestali kao od šale.

Pevačica nije povratila ni gram, a kako je jednom prilikom otkrila, sada i ne može da se ugoji, apetit je nestao, a vremena za hranu ima sve manje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti