Lični pekar Novaka Đokovića otkriva recept za omiljeni hleb slavnog tenisera VIDEO

Lični pekar Novaka Đokovića otkriva recept za omiljeni hleb slavnog tenisera VIDEO

19/11/2022

1

Hleb bez glutena po receptu pekara Novaka Đokovića

Novak Đoković ima striktan režim ishrane, ne samo zbog sportskog načina života već i zbog intolerancije na gluten. Ne jede meso, na proizvode od belog brašna morao je da zaboravi, ali uspeo je da nađe zamenu koja je očigledno idealna jer postiže vrhunske rezultate. Ima dovoljno energije za višesatne mečeve. Osim toga, jedan od najboljih tenisera svih vremena ima i svog pekara.

Pročitajte: Ovaj moćni napitak očistiće vašu jetru za 9 dana, Novak i Jelena u njega se kunu

Getty Images

 

Kada kažemo „pekar“, kroz nozdrve nam istog časa prođe miris toplog peciva, posebno onog svežeg koji se razliva ulicama dok grad još spava. No, Zoran Radlovački, majstor svog zanata, specijalista je za bezglutenske đakonije. Kada su Novak i njegova porodica u Srbiji, specijalno za njih sprema hleb bez glutena i razne grickalice koje odgovaraju njihovom načinu ishrane.

Pročitajte: Čarobni napitak koji je pomogao Novaku Đokoviću da postane jedan od najboljih svih vremena

Facebook

 

Zoranova karijera traje skoro dve i po decenije, a zahvaljujući kreativnosti i veštim rukama radio je u elitnim mestima kao što je Crown Plaza. Poziv da postane glavni pekar restorana Novak nije mogao da odbije. Osmislio je, pomenimo i taj važan podatak, hleb od itebejskih šljiva, koji je postao pravi hit.

Jednom prilikom Radlovački je otkrio recept za hleb bez glutena, specijalitet koji Đoković najčešće poručuje od njega. Lak je za pripremu, a zdrav. Samo pratite uputstva sa snimka.

 

 

Komentari (1)

Loading
Nena 18:37 19.11.2022
Odgovori

Sta, ovaj Novak koji nije mrdnuo od osnovne skole ima LICNOG pekara? Da nije malo jace prolupao?

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još