Recept Marije Kilibarde za štapiće od tikvica
Bliži se dan polaska na letovanje, a vi još niste doterali liniju? Naravno, ne postoji čarobni štapić koji bi vam pomogao da u minut do dvanaest postanete Džejn Fonda iz mlađih dana, ali sitnije rekonstrukcije jelovnika nisu na odmet. Marija Kilibarda pronašla je zanimljivo i ukusno rešenje. Na Instagramu je objavila recept za niskokaloričnu i zdravu grickalicu, štapiće od tikvica.
Pročitajte: Po meri moderne žene - Zavirite u prelepi beogradski stan Marije Kilibarde (foto)

Instagram
„Posle dva dana na sokićima, palo je prvo žvakanje. Moralo je biti nešto lagano. Obožavam jednostavne, a preukusne recepte. Ovaj sam pronašla na @pecatzivota nalogu. Tikvice, jaja, palenta. Bum, tras, i eto ga!“
Tri sastojka, ukupno 450 kalorija, a sve gotovo za desetak minuta. Probajte!
Pročitajte: Neobična kombinacija ukusa - Jelena Đoković predlaže salatu za koju su vam potrebna samo 4 sastojka (foto)

Instagram
Recept Marije Kilibarde za štapiće od tikvica
Sastojci
‒ 1 tikvica
‒ 2 jaja
‒ 50 g palente
‒ so i začini po želji
‒ 10 ml ulja
‒ čeri paradajz kao prilog
Pročitajte: Romantična Toskana za dvoje - Pogledajte gde letuju Marija Kilibarda i Branislav Vučelić (foto)
Priprema
Sjedinite sve sastojke i od smese napravite tortilju. Pecite je u tiganju prečnika 22 cm na srednjoj temperaturi. Kada je tortilja sa jedne strane pečena, samo je lagano „skliznite“ iz tiganja na tanjir. Poklopite drugim tanjirom i okrenite naopačke, pa ponovo stavite u tiganj da se i druga strana zapeče.
Ovo je idealan obrok za poneti.
Pročitajte još
Majstor za domaće poslastice: Ivan Milinković oduševio receptom za sipanu pitu sa višnjama FOTO
Sipana pita sa višnjama po receptu Ivana Milinkovića
17/03/2023
Saznajte višeSamsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!
Samsung Electronics predstavio modele Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G
15/03/2023
Saznajte višeLjubav na prvi pogled: Isprobali smo novi Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23+ otvara nove poglede na svet
15/03/2023
Saznajte više
Komentari (0)