Kad zagusti, odmah vadi tajni jelovnik! Marija Kilibarda ima super trikove za mršavljenje

Kad zagusti, odmah vadi tajni jelovnik! Marija Kilibarda ima super trikove za mršavljenje

Autor: | 20/10/2023

0

Dijeta Marije Kilibarde je sve što vam treba

Kada zagusti i kilogrami krenu na gore, Marija Kilibarda ima keca u rukavu! Kako je jednom prilikom otkrila, tajna je u izbalansiranoj ishrani koja prati ritam čoveka, a bazira se na samo nekoliko pravila.

Dan dijete Marije Kilibarde počinje visokokaloričnim doručkom. Ujutru joj prija da unese masti, hidrate i belančevine, a s obzirom na to da fiksno vreme nema, nekada doručkuje rano ujutru, a nekada oko 11 sati.

Instagram

 

Prvi obrok uglavnom sadrži jaja koja prži na slanini ili maslacu, slaninu, hleb sa semenkama i kiselo mleko. Nekad napravi sendvič sa punomasnim sirom, goveđom pršutom, salatom, kiselim mlekom u koje doda suncokretove semenke.

Pročitajte: Konačno i njega da vidimo - Marija Kilibarda pokazala dečka koji se krije od javnosti, povod prelep

Ona je dodala da svaki treći dan pravi proteinski šejk sa bademovim mlekom, u koje dodaje rogač, cimet, seme lana i konoplje, matični mleč, zlatnu maku, avokado, borovnicu ili aroniju, šargarepu i grejp.

Što se tiče ručka, ovaj obrok Marija obično ima četiri sata posle doručka.

Kada je na dijeti, Marija Kilibarda hranu ne prži i ne pohuje. Ako jede rižoto ili pastu, uvek se trudi da uz to ima svežu salatu ili bareno povrće. U njenom jelovniku su takođe supice i čorbice bez brašna i pavlake i to svakodnevno. Meso kombinuje sa povrćem i za ručak češće unosi crveno meso.

ATA Images

 

Dijeta Marije Kilibarde uključuje i užinu koju čine: sveže voće ili ceđeni sok, sirovi bademi (lešnici, indijski ili brazilski orah – dva-tri komada), malo crne čokolade. Takođe, suve smokve mogu lepo da zasite i povrate energiju. U tom periodu ovim finim šećerima zadovolje se sve potrebe za slatkim i kasnije u toku dana i večeri i ne javlja se nova potreba za slatkišima.

Pročitajte: Od nje je nasledila visinu, lepotu i stil - Evo zašto su sinoć svi gledali u majku Marije Kilibarde FOTO

Tri i po do četiri sata posle užine, vreme je za večeru, koju čine riba i salata ili belo meso i povrće.

Uveče nikako ne unosi skrob i testa. Poenta dijete Marije Kilibarde je da razmak između obroka bude uvek isti ili bar u okvirima tri do četiri sata, da se uz kafu ne pije mleko, da je dozvoljeno, čak poželjno popiti čašu-dve crvenog vina za vreme ručka, da se ne gricka ništa između obroka, ali takođe da, ako joj se prijede saher-torta ili pripije mohito, sebe ne liši sitnih zadovoljstava.

Instagarm

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti