Dahi Vuksanović ima super trik: Kako napraviti doručak sa Instagrama?

Dahi Vuksanović ima super trik: Kako napraviti doručak sa Instagrama?

05/02/2021

0

U vreme kada nam dvadeset četiri sata nisu dovoljna za sve obaveze koje dan sa sobom nosi, ideje za instant obroke su uvek dobrodošle. Kako ne bismo preskočili doručak, koji je najvažniji obrok u danu, recepti za brzu pripremu obroka su sve što nam treba. Baš takav recept, za doručak kao sa "Instagrama" ima Dahiana Vuksanović.

Lepa Dominikanka ima recept za instant tortilje sa "Instagrama", savršen, hrskav i ukusan doruča, spreman za svega nekoliko minuta.

Pročitajte: Sočna vekna koju će voleti čak i najizbirljiviji

Photo by Ryan Concepcion on Unsplash

 

 

Sastojci:

  • tortilja
  • sirni namaz
  • kačkavalj
  • pečenica
  • masline
  • začini po želji

Priprema: 

Tortlilju isecite na četiri trouglića, ali tako da idalje ostane celovita. Na sva četiri dela stavite sastojke po želji, tako što ćete na jedan staviti kačkavalj, na drugi sirni namaz, na treći pršutu. a na četvrti salatu po želji. Zatim trougljiće preklopite jedan preko drugog, kako biste dobili savijenu tortilju, koju ćete zapeći sa obe strane.

Doručak, koji je napravio potpunu pometnju na "Instagramu" gotov je za svega nekoliko minuta. Isprobajte recept Dahiane Vuksanović, a ukoliko želite nešto inovativnije, umesto sirnog namaza dodajte avokado ili humus. 

Pročitajte: Savršene knedle za zimski dan, mekane, sočne, ali ne sa šljivama

Tortilje koje su pravi hit na "Instagramu" odličan su predlog za doručak, jer pri svakoj pripremi, uz promenu samo jednog sastojka, možete imati potpuno drugačiji obrok.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram printscreen @dahii

Pročitajte još

Najnovije vesti