Revolucionarna vežba za skidanje masnih naslaga na stomaku: Da li biste isprobali? (video)

Revolucionarna vežba za skidanje masnih naslaga na stomaku: Da li biste isprobali? (video)

Autor: | 18/09/2020

0

Vežbe za ravan stomak su neophodan korak u rutini svih onih koji žele da izgube masne naslage i višak kilograma. Ipak, trbušnjaci ponekad mogu biti veoma naporni, a efekti su vidljivi tek posle višemesečnog rada i truda. To naravno ne znači da uz regulisanu ishranu, morate da čekate mesece, kako biste videli prve rezultate. Uz revolucionarnu vežbu za ravan stomak, masne naslage možete izgubiti za samo dve nedelje.

Kada je savršeno oblikovano telo u pitanju, nepravilnosti i masne naslage najteže se skidaju sa područja stomaka. Ali sa vakuum vežbom za stomak rezultati su mogući u veoma kratkom roku. Tajna ove vežbe veoma je jednostavna, a sastoji se u pravilnoj tehnici disanja.

Disanjem aktivirate abdomenalne mišiće, koji tom prilikom jačaju, a ukoliko redovno i pravilno praktikujete ovu vežbu, ojačate ceo središnji deo tela. Na taj način ojačaćete trbušne mišiće, ali i popraviti držanje.  Tehnika dubokog udisaja i izdisaja obično je deo joge, ali se može uključiti i drugom tipu treninga, u zavisnosti od vaših afiniteta.

Pročitajte: Vežbe za stomak pomoću kojih Šakira izgleda sjajno

Kako da izvedete vakuum vežbu za ravan stomak?

Najbolje bi bilo da vežbu izvodite na prazan želudac. Lezite na leđa sa savijenim kolenima. Duboko udahnite, izdahnite i uvucite stomak, što jače možete. Što više uvučete stomak napravićete jaču mišićnu kontrakciju, a samim tim i rezultati će biti bolji.

Zadržite uvučen stomak 15 sekundi, a postupak ponovite 3 do 5 puta u jednoj seriji.

Kada ste spremni za težu verziju vežbe za ravan stomak, radite vežbu klečeći na kolenima i dlanovima.

Ukoliko budete istrajni u izvođenju ove vežbe, rezultati će vrlo brzo biti vidljivi, a vi ćete za kratko vreme preći u manji konfekcijski broj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty