Vežbe za stomak pomoću kojih Šakira izgleda sjajno

Vežbe za stomak pomoću kojih Šakira izgleda sjajno

Autor: | 24/02/2020

0

Šakira je po ko zna koji put pokazala svoje izvajano telo i to sjajnim nastupom na Superbolu, a sada je otkrila i vežbe za stomak uz pomoć kojih dolazi do pločica na stomaku 

Velika prašina digla se oko Superbola u Americi, na kome su nastupile Šakira i Dženifer Lopez. Mnogi su  plesne pokrete latino zvezda smatrali neprikladnim, ali

Ono što su, međutim, svi pohvalili je izgled obe pevačice. Naročito dobro je izgledala Šakira.

A kako je supruga slavnog fudbalera Pikea povratila formu?

Lako. Pomoću podrške čuvene fitnes instruktorke Ane Kajzer, koja stoji iza Šakirine neosporne kondicije, mišićave i vitke figure. Njihova saradnja traje više od deset godina. I nije Šakira jedina poznata ličnost koju je Ana vratila u formu. Spisak je dugačak.

Sad je Ana objavila deotreninga za stomačnemišiće i mi vam savetujemo da ga probate!

Možete ga raditi i kod kuće. Potrebni su vam lopta, veći peškir i dobra volja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANNA KAISER (@theannakaiser) дана 21. Јан 2020. у 3:58 PST

Način izvođenja vežbi za stomak:

1.vežba - zatezanje dijagonalnih mišića - podiže se ispružena noga i ka njoj vuče lakat savijene suprotne ruke;
2. vežba - savijeni trbušnjaci - oslanjate se na loptu donjim delom kičme, a podižete gornji deo leđa prema blago savijenim nogama. Vežbu ponovite 20 puta;
3. vežba - i dalje oslonjeni na loptu, vučete suprotnu nogu (sada savijenu u kolenu) ka suprotnoj ruci (savijenoj u laktu, prsti iza potiljka). Vežbu ponovite 10 puta i zatim promenite ruku i nogu i uradite isti broj ponavljanja.
4. puni trbušnjaci - pomerite loptu ka sredini leđa - noge su raširene, stopala puštena da padnu u stranu - podižete gornji deo tela. Vežbu uradite 10 puta.

Nastup koji se čekao mesecima: Džej Lo i Šakira napravile pravi spektakl na Superbolu

5. isti položaj - podižete jednu nogu (ispruženu) i ka njoj vučete suprotnu ruku, savijenu u laktu (prsti su iza glave). Vežbu ponovite deset puta i isto uradite sa drugom nogom.
6. trbušnjaci iz tri dela - lopta je ispod sredine leđa, podižete gornji deo tela prvo do ugla od 5 stepeni, pa 15 i na kraju 30 stepeni;
7. "bicikl" trbušnjaci - noge savijene u kolenu vučete - prvo jednu pa drugu (naizmenično) ka suprotnoj ruci savijenoj u laktu. Vežbu ponovite 20 puta.
8. brze makazice - oslonjeni ste leđima na podlogu, ispružene noge podignute visoko, zategnute ih širite i skupljate jednu preko druge oko 1 minut.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANNA KAISER (@theannakaiser) дана 14. Јан 2020. у 4:22 PST

Isključite mobilni, uključite mišiće

Vežbe su ujedno način da se pokrenete i odvojite od mobilnog telefona. Da privremeno isključite ton, ne odgovarate nikome i posvetite se isključivo sebi. Baš kao što to i Šakira radi.

- Kajzer mi ne dozvoljava da uključim telefon dok ne završim sa treningom. Tako imam vremena samo za sebe, nisam sa decom, a i suprug ne može da me pronađe, ha,ha,ha... - rekla je Šakira uključujući se sa jednog od treninga.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram