Šta jede žena koja u 57 godini izgleda kao na vrhuncu slave: Ovo je detaljan režim ishrane Sindi Kraford

Šta jede žena koja u 57 godini izgleda kao na vrhuncu slave: Ovo je detaljan režim ishrane Sindi Kraford

Autor: | 05/05/2023

0

Ishrana Sindi Kraford

Sindi Kraford ima 57 godina, dvoje odrasle dece i liniju kao iz vremena kada je žarila i palila modnim pistama. Ali, na toj liniji mora da se radi... Mnogi još čuvaju njenu čuvenu video-kasetu iz devedesetih, „Vežbajte sa Sindi“, ipak, vežbe nekad nisu dovoljne.

Zdrav život, ishrana pod kontrolom, disciplina, redovni treninzi, sve to skupa čini tajnu njenog uspeha, odnosno savršenog izgleda u šestoj deceniji.

Victor Boyko/Getty Images

 

Prema sopstvenom priznanju, slavna manekenka nije se uvek hranila zdravo. U tinejdžerskim godinama na njenom meniju je uglavnom bilo mnogo proizvoda od testa na bazi belog brašna, mesnih prerađevina, masnih sireva i čipsa. No, kada je počela da se bavi ovim poslom, u drugoj polovini osamdesetih, shvatila je da mora nešto da promeni. I tako već tri i po decenije.

Pročitajte: Bez viška kilograma u trudnoći - Ana Ivanović podelila recept za superzdravu obrok salatu FOTO

Instagram

 

Režim ishrane Sindi Kraford nije ni strog, ni striktan, ali uključuje 80% zdrave hrane. Na primer, šećer nije u potpunosti izbacila, već ga je svela na minimum. Svakodnevni jelovnik sastoji se od salate i šolje zelenog čaja, čije su blagodati za organizam odavno poznate, a pošto ne može da zamisli život bez čokolade dozvoljena je bar kockica na dan. Voli i sladoled.

Pročitajte: Porođaj u 42. me je uništio! Adrijana Lima ponovo šokirala svet izgledom FOTO

Instagram

 

Grickalice je izbacila, nema ih pored sebe da joj skreću pažnju dok gleda omiljenu seriju. Mogla bi da bude i vegetarijanac, kaže, ali nije odustala od mesa jer smatra da su proteini neophodni telu. Ponekad „zgreši“ i sa pastom.

Kafu je, kao što smo rekli, zamenila zelenim čajem, a dan najčešće počinje proteinskim šejkom u čiji sastav ulaze mleko od badema, sveža nana, šolja spanaća, spirulina, banana, proteinski prah, kurkuma. Nekad napravi omlet sa spanaćem i pečurkama, u kombinaciji sa tostom koji obično „pozajmi“ iz suprugovog tanjira.

Pročitajte: Bebi spanać - Dva izvrsna, zdrava recepta za celu porodicu!

Instagram

 

Za ručak je obavezna salata od povrća, nekad sa komadićima piletine, nekad sa grilovanim lososom. Večera je već raznovrsnija – uglavnom je to suši sa salatom od zelenog povrća ili ćureće ćufte koje voli sama da pravi, a ponekad im doda pastu ili prženi krompir. I naravno – malo čokolade, kojom najčešće završava dan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pascal Le Segretain/Getty Images

Slične Vesti