Porođaj u 42. me je uništio! Adrijana Lima ponovo šokirala svet izgledom FOTO

Porođaj u 42. me je uništio! Adrijana Lima ponovo šokirala svet izgledom FOTO

Autor: | 17/04/2023

0

Izgled Adrijane Lime ponovo pod lupom javnosti

Adrijana Lima juče se pojavila u Njujorku na promociji „Victoria's Secret“ parfema, ali je mirisna nota čuvenog brenda ostala u senci izgleda slavne manekenke koji mesecima privlači pažnju medija i javnosti.

Profimedia

 
 
 

Bivša supruga Marka Jarića posle porođaja našla se na meti nemilosrdnih komentara. Otkrila je da izgledom ni sama nije bila zadovoljna, ali je uvrede nisu pogađale.  

‒ Porođaj me je „uništio“. Svaki dan je nova borba i svaki dan moram da podsećam sebe da prihvatim svoje novo telo, ali i da uradim sve da izgled dovedem u red. Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetim. I to je u redu jer telo u različitom životnom dobu različito reaguje na iste nadražaje ‒ rekla je Lima, koja je u Njujorku svima zapušila usta i pokazala da ništa ne može da je poljulja.

Pročitajte: Šta se dogodilo jednoj od najlepših žena sveta? Adrijana Lima uništila lice filerima, posledice su sve strašnije FOTO

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

Obučena u belo od glave do pete i vidno mršavija u odnosu na prethodne mesece, Adrijana je prosto sijala. Odelo je savršeno isticalo njene duge noge, a ispod sakoa nosila je uski crni bodi. Perfektno našminkana i sa fenomenalnom frizurom, dokazala je celom svetu da nije bez razloga bila jedan od najlepših „Viktorijinih anđela“.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još