Sindi Kraford u modelu farmerki koji savršeno pristaje svakoj građi tela i svim godinama

Sindi Kraford u modelu farmerki koji savršeno pristaje svakoj građi tela i svim godinama

Autor: | 16/03/2024

0

Sindi Kraford u farmerkama koje pristaju svakoj ženi

Nedavno je napunila 58 godina, a izgleda kao da ima trideset manje. Pristaje joj bukvalno sve što stavi na sebe, i dalje je jedna od najlepših žena sveta i bez problema bi napravila pometnju na pisti samo da joj tih modnih šetnji nije preko glave. Pogodili ste – Sindi Kraford.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

Danas više voli da sedi u publici i posmatra ćerku Kaju Gerber, svoju sliku, priliku i dostojnu naslednicu, kako reklamira skupocene komade renomiranih kreatora.

Pročitajte: Šta jede žena koja u 58. godini izgleda kao na vrhuncu slave - Detaljan režim ishrane Sindi Kraford

Kada nije supermodel, već obična žena, ili u njenom slučaju superžena, Sindi se oblači ležerno i nosi ravnu obuću. Izbegava da se šminka, kao što se vidi na ovim paparaco-fotografijama, nastalim pre nekoliko dana ispred njene kuće u Malibuu.

Profimedia

 

Imala je omiljenu svakodnevnu garderobu: farmerke, običnu majicu sa printom, maslinastozeleni blejzer i patike. Kežual klasika. Ovog puta odabrala je širi model pantalona, koji je aktuelan poslednjih sezona, a slaže se sa skoro svim komadima.

Pročitajte: Ljubav pre svega - Sindi Kraford emotivnim videom rasplakala fanove

Najpopularnija manekenka svih vremena i danas može da uđe u teksas-šorts, koji je nosila pre više od tri decenije u čuvenoj reklami za osvežavajući napitak, ali ne dajte da vas taj podatak zbuni.

Profimedia

 

Farmerke u kojima je vidimo mogu slobodno da nose i dame sa viškom kilograma (ili godina, kao u njenom slučaju), tako da su savršen izbor za svaku priliku, posebno u ovom prelaznom periodu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pascal Le Segretain/Getty Images

Pročitajte još