Dijeta Zorana Pajića postaje novi trend: Izgubite 20 kilograma uz pomoć ovog trika

Dijeta Zorana Pajića postaje novi trend: Izgubite 20 kilograma uz pomoć ovog trika

Autor: | 25/11/2020

0

Dijeta Zorana Pajića već neko vreme je tema o kojoj se dosta priča. Popularni glumac, koga je publika posebno zavolela gledajući seriju "Istine i laži", prošle godine otkrio je da je na sasvim prirodan način uspeo da izgubi 11 kilograma i to za dva meseca.

- Krenuo sam na treninge, imam sjajnog trenera. Treniram pet puta nedeljno, nekada čak i šest. Za dva i po meseca smršao sam 11 kilograma! Sladoled nisam okusio već dva i po meseca… ništa slatko, ništa testo. Imam super ishranu koja podrazumeva salate, meso, ovsene pahuljice. I evo, rezultati su tu – rekao je tada Zoran Pajić za "Blic". Izgleda da glumac nije hteo da se tu zadrži, već je nastavio sa dijetom.

Pročitajte: Zoran Pajić i Sandra Silađev - Dve decenije ljubavi

Kako je sa 105 kilograma spao na dvadeset manje, dijeta Zorana Pajić postala je glavna tema o kojoj poznati pričaju.

- Sve što volim da jedem, ne smem! Najviše mi nedostaje pica, koju nisam jeo sigurno godinu i po. Za dva leta pojeo sam samo tri sladoleda, koji takođe obožavam, muka živa. Fale mi razni sosevi, majonezi, senfovi, urnebes salata, testenine, vruća pogača, kajmak, punjena pljeskavica, ma ne smem više ni da nabrajam. Često sanjam kako jedem krempitu, pa me čak i zbog toga grize savest - iskreno priča glumac u intervjuu za "Hit" i prizanje da dosta trenira.

- Imao sam 105 kilograma, posle šest meseci sam spao na 85. Dakle, izgubio sam 20 kilograma. Trener je sve vreme brinuo o mojoj ishrani i vežbama. Ukoliko samo mršavite, postoji mogućnost da se telo opusti, a u licu da izgledate ispijeno. Zbog toga mi je bilo važno da, uz stručno lice, vžbam i zdravo mršavim - objašnjava Zoran i dodaje da sada ima idealnu kilažu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zoran Pajic Official (@orangezo)

- Svaki put kada ne odem u teretanu zbog svakodnevnih snimanja, imam ogroman osećaj krivice, a to se odmah odrazi i na moje telo. Naročito što sam stariji, brže mi se sve lepi i teže se vraćam u formu nego u dvadesetim. Upornost je jako bitna, jer i kad mi se ne ide na trening, setim se koliko se dobro osećam kada ga završim i koliko manje krivice imam kada pojedem mandarine, a ne vanilice.

Dijeta Zorana Pajića - predlog šta jesti:

DORUČAK: Ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili jaja.

RUČAK: Teletina i sve vrste povrća i salata.

UŽINA: Voće.

VEČERA: Piletina i neko povrće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još