Dijeta Ane Bebić je čudo, deset kilograma manje uz samo ovaj napitak

Dijeta Ane Bebić je čudo, deset kilograma manje uz samo ovaj napitak

Autor: | 31/08/2022

0

Dijeta Ane Bebić postala hit 

Pevačica Ana Bebić ne krije da je posle dve trudnoće kuburila sa viškom kilograma. Pevačica se pre četiri godine povukla sa muzičke scene jer je rodila sina Matiju, a zatim je 2020. godine dobila i Andriju. Njene najnovije fotografije govore da je uspela da vrati liniju koju je imala pre dva porođaja i to samo zahvaljujući kafi. 

Pročitajte: Ana Bebić otkrila čime se bavila pre nego što je postala pevačica - Psovali su me samo tako

Boško Karanović

 

- Umesto da jedem, pila sam kafu.Uglavnom je to bio nes sa sojinim mlekom i malo šećera. To bi me zasitilo, pa nisam morala da jedem satima. Kad bih ogladnela, uzela bih salatu. To bi bilo sve što sam unosila za ceo dan. Tako sam izgubila devet kilograma, i to veoma brzo - kaže Ana za "Hit"  i dodaje da ne preporučuje svima da slede njen primer.

- Svesna sam da to nije zdravo, ali sam jedino tako uspela da se stešem. Ko može, bolje je da se hrani raznovrsno, odnosno da ima više manjih obroka. Ne postoje neke čarobne formule za mršavljenje. Žene ne treba da drže rigorozne dijete, kao što sam ja uradila, već samo da probuše kašiku i jedu kuvanu hranu.

Pročitajte: Ana Bebić i Ivan Đolić slave godišnjicu braka

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

 

Pevačica je zato poslednjih mesec počela da unosi još neke namirnice, osim kafe i salate.

- Shvatila sam da moram da počnem da jedem sve, kao i da je samo važno da u nekom trenutku kažem sebi: "Dosta", a ne da natrpam sve i svašta u tanjir. Nisam više na dijeti, samo izbegavam da večeram posle sedam sati uveče i to se odmah vidi na meni. Mada, svakog leta malo smršam i pocrnim, pa izgledam vitkije - zaključila je Ana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još