Super mama: Ana Bebić već pred publikom (foto)

Super mama: Ana Bebić već pred publikom (foto)

Autor: | 08/06/2020

0

Pevačica Ana Bebić pre nešto manje od dva meseca  po drugi put je postala mama. Na oduševljenje svojih fanova odlučila je da ovog puta ne pravi veliku pauzu, već im je tokom vikenda priredila sjajan provod.

Vidno raspoložena i u sjajnoj formi pevačica Ana Bebić pojavila se na svom nastupu u jednom beogradskom klubu i napravila sjajnu atmosferu.

Kada je pre nekoliko dana na svom „Instagram“ profilu najavila da će se već pojaviti pred publikom, nastalo je veliko oduševljenje, a komentari podrške samo su se nizali.

- IIju, bravo ženo! Svaka čast! Mama za primer ‒ samo su neki od njih.

Pročitajte: Ana Bebić rodila drugog sina

Pevačica Ana Bebić ‒ Blistala u zanimljivoj haljini

Iako joj je kao skoro svakoj ženi cilj da posle porođaja povrati devojačku figuru, moramo da priznamo da Ana zaista izgleda sjajno. Kratka crna haljinica sa roze volanima savršeno je pristajala njenoj figuri. A kaiš koji je ponela dodatno je istakao njen struk i pokazao da je pevačica u rekordnom roku uspela da izgubi sav višak kilograma nastao u trudnoći.

Pročitajte: Ana Bebić se nakon 5 godina vraća muzici, poslušajte njen novi singl “Avet”!

Pevačica Ana Bebić srećna uz svoje „momke“

Ana ne voli da privatni život izlaže očima javnosti, ali njene fanove detalji i te kako zanimaju. Tako pevačica na društvenim mrežama nije otkrila da je na svet donela drugog sina, već je to učinio njen suprug Ivan Đolić.

‒ Ista slika skoro dve godine kasnije. Opet dosta pre vremena, večeras u 23:01, došlo još jedno malo srce! Ana i beba (ni ova nema ime) su dobro ‒ napisao je oduševljeno suprug Ane Bebić dva dana posle porođaja.

Pročitajte: Pevačica Ana Bebić pre dve godine sama, a sada u njegovom zagrljaju (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Đolić (@anabebic_) дана 7. Апр 2020. у 1:13 PDT

– Porođaj je super brzo prošao, na čemu moram da zahvalim svim medicinskim radnicima iz porodilišta. S obzirom na to da sam se porodila u vreme epidemije, moram da priznam da je ni u jednom momentu nisam osećala. Svi su se postarali da se osećam prijatno i sigurno – izjavila je tada Ana za „Telegraf“.

Podsećamo, i kada je bila prvi put trudna, Ana se porodila pre vremena, pa je njihov prvenac, sin Matija, došao nešto ranije nego što su očekivali.

Pročitajte: Ana Bebić - Stvarno moram da priznam da je jako lep život jedne trudnice

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Đolić (@anabebic_) дана 24. Апр 2018. у 3:45 PDT

Pevačica Ana Bebić je u  intervjuu za naš magazin otkrila da joj je suprug Ivan Đolić najveća podrška i da je tada znala da će biti divan tata, jer je kao suprug najbolji na svetu.

– Znam da će naše dete imati najboljeg tatu. Na početku trudnoće bila sam prilično teška. I kad me je takvu istrpeo, nema dileme da će u svemu biti uz mene. Oboje smo želeli da postanemo roditelji, što nas je, pored velike ljubavi, spojilo do kraja – iskreno je rekla Ana za “Hello!”.

Ana, koja je rođena u Metkoviću, postala je popularna posle učestvovanja u šou-programu „Operacija Trijumf“, a potom je snimila duet „Italiana“ sa Severinom. Za IT stručnjaka Ivana Đolića udala se pre tri godine, a 2018. na svet je došao njihov prvi sin Matija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Đolić (@anabebic_) дана 3. Дец 2019. у 6:54 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram