Ana Bebić otkrila čime se bavila pre nego što je postala pevačica: Psovali su me samo tako

Ana Bebić otkrila čime se bavila pre nego što je postala pevačica: Psovali su me samo tako

Autor: | 28/01/2021

1

Pevačica Ana Bebić, ponosna mama dva dečaka, sebe je definitivno pronašla u muzičkim vodama. Uživa u druženju sa publikom i jedva čeka kada će se čitava situacija sa pandemijom virusa korona srediti, kako bi ponovo mogla da nastupa. Ipak, Ana je gostujući u emisiji "Šok Tok" otkrila informaciju koju javnost do sada nije imala priliku da čuje. 

Pročitajte: Pevačica Ana Bebić Đolić - Srbi su otvoreni, poletni i puni energije

ATA Images

 

Iako je svi znaju kao pevačicu, Ana je priznala da se oporbala i u još jednom veoma zanimljivom zanimanju. Naime, pevačica je ispričala da se svojevremeno bavila rukometom, a nakon igračke karijere bila je i rukometni sudija. 

- Kada sam krenula da treniram rukomet, sećam se da sam sebi govorila kako ću biti profesionalni sportista. Međutim, onda su krenule noge da se "pumpaju" mišićima, i počela sam da izgledam kao dečak. Postala sam pravi pivotmen, koji sve razgrće oko sebe. Iako sam volela to žensko druženje i sva ta putovanja, inače volim grupne sportove, shvatila sam da to nije za mene i da je pregrubo - iskreno je ispričala pevačica Ana Bebić gostujući kod Ksenije Bujišić

Pročitajte: Ana Bebić pre dve godine sama, a sada u njegovom zagrljaju (foto)

ATA Images

 

Ana je dodala i da tu nije napustila sport, već je onda rešila da postane rukometni sudija. 

- Posle sam rešila da budem rukometni sudija, ali ni to nije bilo najsjanije. Jednostavno su mi psovali sve po redu, ali bukvalno. Sećam se da sam otišla da sudim u Makarsku, treća liga i to muška utakmica, i da se tada cela Makarska okupila na toj utakmici, jer malo mesto ništa se ne dešava. I onda kada su svi krenuli da me spuju, kući sam otišla plačući: Sudila sam još dve utakmice posle toga i rekla da ne meni to ne treba. Tako da je rukomet veoma brzo izašao iz mog života. Mislim da sam bila četvrti razred srednje škole - zaključila je sada već uspešna pevačica Ana Bebić. 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti