Jeftino i svima dostupno: Tajna dobrog zdravlja Megan Markl košta samo 20 dinara!

Jeftino i svima dostupno: Tajna dobrog zdravlja Megan Markl košta samo 20 dinara!

Autor: | 02/07/2022

0

Tajna Megan Markl je tako jednostavna

Koja li je tajna savršene figure Megan Markl? Odgovor je jednostavan – fizička aktivnost i zdrava ishrana. Ako ne računamo celodnevno trčanje za decom, vojvotkinja od Saseksa redovno vežba jogu i odlazi na akupunkturu koja joj pomaže da se oslobodi stresa, a tu je još jedna mala tajna koju vam ovom prilikom otkrivamo.

Pročitajte: Zašto Megan Markl nosi cipele dva broja veće i koliko to ugrožava njeno zdravlje

Getty Images

 

„One apple a day keeps doctor away“, kaže stara engleska poslovica. Jedna jabuka tokom dana i ne morate da idete kod doktora. Ako je ne jede u sirovom „izdanju“, Megan od nje pravi smuti. Uglavnom, ovo je sjajan i jeftin način da liniju i zdravlje držite pod kontrolom.

Blagodeti jabuke poznate su od davnina. Između ostalog, održava nivo holesterola i kognitivne funkcije, „motri“ na krvni pritisak, važan je asistent prilikom mršavljenja, a pošto sadrži prebiotike, pomaže i dobrim bakterijama koje žive u našem digestivnom traktu.

Pročitajte: Doručak jedne superžene - Magični napitak kojim Kejt Midlton započinje dan

Shutterstock

 

Smuti od jabuke uvek je bolji izbor od šolje espresa, kaže Megan. Nekad je kombinuje sa zelenim povrćem - kelj i spanać uz sok od limuna i malo đumbira. Sve to stavi u blender i dobija energični eliksir koji obično konzumira u jutarnjim satima, pre nego što se lati posla.

Shutterstock

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin