Pred porođaj je imala 115 kilograma: Ovo je tajna dijeta Tijane Dapčević

Pred porođaj je imala 115 kilograma: Ovo je tajna dijeta Tijane Dapčević

11/06/2021

0

Dijeta Tijane Dapčević – promenom životnih navika do vitke figure

Novom fotografijom na „Instagramu“ Tijana Dapčević napravila je opštu pometnju. I to s razlogom. Jer, izgleda da poznata pevačica nikada nije bila zgodnija. 

„Zgodna“, „wow“, „fit“, smenjivali su se komplimenti.

Pročitajte: Mudro - Tijana Dapčević od pevanja ne živi, evo kako sada zarađuje

Zanimljiv je podatak da je Tijana posle trudnoće smršala 45 kilograma, a da je pred sam porođaj imala čak 115 kilograma. 

‒ Rešila sam da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, već da moram da promenim način života. Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine ‒ ispričala je svojevremeno.

Pročitajte: Tijana Dapčević o suprugu i braku - Ja sam se rodila kada sam upoznala Milana

Promena navika sama po sebi nije laka, tek Tijani je više puta pomogla da smrša. Njeni obožavaoci jednoglasni su da nikada nije izgledala bolje. 

‒ Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo ‒ rekla je Tijana za „Blic“.

Pročitajte: Ženstvena i prelepa - Tijana Dapčević ponovo ima dugu kosu! (foto)

Dijeta Tijane Dapčević veoma je jednostavna, a efikasna. Dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu sa salatom.

‒ U početku sam imala krize, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi bi trebalo da iz ishrane izbacimo šećer, brašno i mleko. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao većina žena, i ja se često opustim pa se ugojim – zaključila je sa osmehom.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još