Mudro: Tijana Dapčević od pevanja ne živi, evo kako sada zarađuje

Mudro: Tijana Dapčević od pevanja ne živi, evo kako sada zarađuje

Autor: | 09/12/2020

0

Tijana Dapčević posao koji voli i u kom uživa, zbog pandemije korona virusa, ne može da radi, a kako nema nastupa, nema ni prihoda. Svesna da mora da obezbedi novac za svakodnevni život, pevačica je odlučila da se više okrene glumi i to u rodnoj Makedoniji.

- Od pevanja ne živim već izvesno vreme, dovijam se. Situacija je takva kakva je. Završila sam snimanje makedonskog sitkoma koji je kod njih jako popularan. Reč je o sitkomu koji se emituje na Javnom servisu evo sad će peta godina. Producentska kuća iz Bugarske je došla na ideju da otkupi četiri sezone, sad i petu, pa se emituje tamo i u BiH. U Srbiji, nažalost, još uvek niko nema novca da tu komičnu seriju kupi - kazala je nedavno za "Blic" Tijana, i otkrila da je mudro krenula u još jedan prilično unosan posao.

Pročitajte: Tijana Dapčević je pre sudbinskog susreta sa svojim suprugom doživela neverovatnu stvar

Tijana Dapčević posao, bez obzira da li je u pitanju pevanje ili ne, shvata veoma ozbiljno, a sada je tek krenula u priču koja ju je oduševila. Naime, pevačica je priznala da ima plantažu oraha.

- Kupi se orah, uglavnom. Prva berba i kupljenje će biti sledeće godine - iskreno je priznala Tijana gostujući u emisiji "Šok tok", zadovoljna što je pokrenula nešto što joj pričinjava zadovoljstvo.

- Biće posla, sigurno dodala je ona - optimistično je rekla Tijana Dapčević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram