Ona je uspela ono o čemu mnogi sanjaju: Tijana Dapčević se skinula u kupaći i ponosno pokazala novu figuru (foto)

Ona je uspela ono o čemu mnogi sanjaju: Tijana Dapčević se skinula u kupaći i ponosno pokazala novu figuru (foto)

Autor: | 28/06/2021

0

Izgled Tijane Dapčević svi hvale...

Nedavno se uveliko pisalo o načinu na koji je Tijana Dapčević došla do odlične figure. Sada je rezultate novog režima ishrane potvrdila fotografijom s mora, za koju je dobila mnoštvo komplimenata. Oni, koji stižu od koleginica, imaju dodatnu vrednost, a među prvima su ih uputile Goca Tržan, Nina Badrić, Ivana Peters, Milica Todorović...

Pročitajte: Tijana Dapčević je pre sudbinskog susreta sa svojim suprugom doživela neverovatnu stvar

 

U tekstovima o Tijaninoj vitkosti isticano je da sada ima 45 kilograma manje nego pred porođaj, kada je dostigla svoju rekordnu težinu od 115 kilograma. Istine radi, treba pomenuti da je Tijana postala mama pre 12 godina, a 2014. imala je 35 kilograma manje. Kada se govori o Tijaninoj težini treba imati u vidu i to da je visoka 178,5 cm, a kada toliko porastete oscilacije se manje primećuju nego kod onih koji su niži deset-petnaest santimetara.

Pročitajte: Izgled Tijane Dapčević danas je savršen, a pred porođaj je imala 115 kilograma - Ovo je njena tajna dijeta

Činjenica da je u međuvremenu više puta dobijala i gubila kilograme povezana je sa njenom spremnošću da odoli gastro-iskušenjima, a svi znamo da ona vrebaju na svakom koraku. Pre sedam godina jedna od najcenjenijih pevačica u regionu ispričala je:

‒ Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Nedavno, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali – nisam pojela ni parče.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti