Melanija Tramp − Biografija za pamćenje

Melanija Tramp − Biografija za pamćenje

Autor: | 27/01/2020

0

Melanija Tramp − biografija kakvu mnoge žene sanjanju stoji iza prve dame Amerike. Supruga američkog predsednika, Donalda Trampa, poreklom iz Slovenije, prešla je put od modela do žene jednog od najmoćnijih ljudi sveta.

Ono što ne kaže Melanija Tramp − biografija govori umesto nje. Živeći u skromnom stanu u jednom malom slovenačkom mestu, devojčica Melanija je maštala o manekenskoj slavi. Međutim, nije mogla ni da nasluti kuda će je manekenska karijera i život odvesti.

U vreme kada je ona bila tek devojčurak, u Americi je živeo sin bogatog biznismena Freda Trampa. Donald Tramp je već kao mladić od dvadesetak godina živeo u jednoj od najluksuznijih vila u Americi, sa čak 24 spavaće sobe i 9 kupatila! Melanija je pak sa majkom krojačicom i ocem prodavcem automobila živela vrlo skromno. Ona nije mogla ni zamisliti da na drugom kraju zemaljske kugle postoji jedan potpuno drugačiji svet, svet izobilja i neverovatnog luksuza.

Ma kolike da su bile njene želje da se bavi manekenskim pozivom i postane poznata, ni u najluđim snovima nije mogla da pretpostavi da će postati prva dama Amerike − najveće ekonomske i vojne sile.

Melanija Tramp − Biografija najpoznatije predsedničke dame

Sevnica, mestašce u jugoistočnom delu Slovenije, postalo je prepoznatljivo na mapi sveta upravo zahvaljujući Melanijinom liku. Njeni nekadašnji sunarodnici ponosni su što je Melanija njihove gore list i njen lik veličaju na razne načine. Nakon Trampove pobede na izborima, Sevničani su taj uspeh obeležili na simboličan način − izradom čokolade Prva dama, ali i vina i drugih proizvoda sa njenim imenom.

Bez obzira na odsustvo formalnog obrazovanja (napustila je studije dizajna i arhitekture na prvoj godini), Melanija Tramp pleni otmenim držanjem i erudicijom. Ona je poliglota − govori čak pet jezika: engleski, francuski, nemački, slovenački i srpski. To joj omogućava lako sporazumevanje sa državnicima i drugim poznatim ličnostima na putovanjima i ceremonijama širom planete.

Modni ukus Melanije Tramp − Trendeseterka svetskog ranga!

O modnom stilu Melanije Tramp bruji ceo svet! Elegantne haljine, kaputi i kompleti najpoznatijih kreatora čine ovu damu ikonom otmenosti. Njeno gospodstveno držanje i harizmatičnost, plene pažnju gde god se pojavi.

https://www.instagram.com/p/B2KdFjPoYpX/?utm_source=ig_web_copy_link

Prva dama SAD-a voli visoku modu i to je pokazala već odabirom venčanice. Na svadbenoj ceremoniji, Melanija je nosila ekstravagantnu kreaciju Džona Galijana, najpoznatijeg dizajnera modne kuće Dior. Ova raskošna venčanica, kreirana specijalno za Melaniju, koštala je neverovatnih 200.000 dolara! O ekstra luksuznom venčanju i njenoj zanosnoj pojavi pisali su svi svetski mediji.

Donald Tramp je očaran njenom ličnošću i lepotom i ne propušta priliku da istakne koliko mu je važna. Jednom prilikom, uporedio ju je sa nekadašnjom najpoznatijom Prvom damom Amerike, Džeki Kenedi (kasnije Onazis). Želeći da promeni boju predsedničkog aviona, koja od vremena Kenedijevih nije menjana, Tramp je odlučio da ona bude u skladu sa Melanijinim željama. Koliko je Melanijin uticaj veliki, pokazuje izjava njenog supruga da je ona „nova Džeki O“.

Ipak, ona svoju uticajnost koristi i u plemenite svrhe. Melanija Tramp se bavi humanitarnim radom i pomaže ugroženu decu širom sveta. U Beloj kući, ona ne organizuje samo glamurozne proslave, već dočekuje i đake, podržavajući ih na njihovom putu da izrastu u dobre ljude.

Donald i Melanija Tramp − Brak koji opstaje uprkos svemu

Veliki ljubitelj žena, Donald Tramp, u braku je sa Melanijom već 15 godina. Pre toga su bili u sedmogodišnjoj vezi. Nakon godinu dana braka, dobili su sina Barona Vilijama. Bez obzira na međusobnu razliku od 24 godine, ovaj par deluje skladno i srećno.

https://www.instagram.com/p/BriIpY7gTCW/?utm_source=ig_web_copy_link

Svi se pitaju kako je Melanija izgubila suvišne kilograme posle porođaja i kako uspeva da ima vitku liniju. Prva dama tvrdi da tu nema nikakve magije i čarobnog štapića. Puno tečnosti i voća, kao i obavezan, zdrav doručak ono je što čini njenu svakodnevnu ishranu. Dva-tri puta nedeljno odlazi na pilates i tako telo drži u savršenom balansu. Melanija Tramp ne robuje dijetama i ne izgladnjuje se kako bi se uklopila u brojeve koje diktiraju modni trendovi. Najvažnije je biti srećan i zadovoljan, životni je moto zanosne Slovenke. Ako to znači nekada pojesti slatkiš, onda vredi posle toga malo više vežbati, tvrdi Melanija.

Melanija Tramp − Biografija čuva uspomenu na englesku kraljicu

Da Melanija Tramp svojim stilom može parirati i najviđenijim damama i najuticajnijim ženama sveta, pokazuje i njen susret sa engleskom kraljicom Elizabetom. U službenoj predsedničkoj poseti engleskom dvoru, Melanija je blistala svojom pojavom. Ne libeći se da uvek bude u centru pažnje, ona je i za ovu priliku odabrala kreacije upadljivih boja. Ipak, njihov svedeni dizajn i diskretan mejkap bili su sasvim u skladu sa prilikom.

https://www.instagram.com/p/B5p3xzTgovX/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako se bavi dizajnom nakita i proizvodnjom kozmetičkih proizvoda, Melanija Tramp nije ljubitelj nakita i upadljive šminke. Ona voli umerenije tonove, koji naglašavaju njenu prirodnu lepotu.

Ipak, za večeru i zabavu koju je engleska kraljevska porodica priredila u čast američkog predsedničkog para, ona je odabrala blistave dijamantske minđuše i jaču šminku. Uz glamuroznoj dugoj haljini boje vina, ona je zasenila sve prisutne.

Ova dama prefinjenog ukusa nepogrešivo bira svoje toalete. To je čini jednom od glavnih trendseterki i ženom čiji modni stil inspiriše. Mnogi modni kreatori u njoj vide muzu i svoje kolekcije izrađuju nadahnuti njenim izgledom. Brend koji Melanija ponese, nesumnjivo osvaja pažnju i postaje još popularniji. Jer, sve bi žene da izgledaju kao Melanija Tramp!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Najnovije vesti