Samo o tome se priča - Dečko Minje Miletić

Samo o tome se priča - Dečko Minje Miletić

Autor: | 27/02/2020

0

Minja Miletić dečko je jedna od najaktuelnijih tema kada se radi o životu ove atraktivne voditeljke.

Minja Miletić spada u harizmatične i atraktivne javne ličnosti, a pritom je i totalni profesionalac i sjajan novinar. Poznato je da svoj privatni život krije od očiju javnosti, a mnogi se pitaju kakva je njena "jača polovina". S obzirom da je lepa voditeljka izjavila da kod muškarca najviše ceni viteštvo, mnogi se pitaju da li je njen partner ispunio njena očekivanja. Hello vam otkriva!

Minja Miletić dečko - Kakav muškarac može da osvoji njeno srce?

Minja Miletić dečko privlači veliku pažnju javnosti, jer svi žele da znaju kakav muškarac treba da bude da bi osvojio srce ove atraktivne plavuše.

Kada se radi o Minji Miletić, svi su upoznati sa njenom blistavom karijerom. Počela je da radi pre 18 godina, a od tada je promenila više kanala. Međutim, jedna stvar se nije promenila, a to je uvek davanje maksimuma i pomeranje granica. Upravo ovakav pristup je zaslužan za njen napredak i razvijanje brojnih veština koje su došle s vremenom. Naravno, primetna je razlika u odnosu na ranije, a lepa voditeljka to vidi kao proces ličnog razvoja i napretka.

Iako već dugo radi u novinarstvu, nemoguće je ne primetiti ogromnu energiju koju pokazuje svaki novi dan. U čemu je tajna? Harizmatična Minja nam je otkrila da je ključ u tome da se bavite poslom koji vas nadahnjuje i ispunjava. Lično kaže da ne bi mogla sebe da zamisli u nekoj drugoj oblasti. Iako se novinarstvo stalno menja, sigurna je da želi da ostane u medijima jer je svakodnevna dešavanja neverovatno interesuju, a pre svega inspirišu.

Osim što je poznata kao kulturna, profesionalna voditeljka, nemoguće je ne primetiti njen unikatan stil i odličan ukus za modu. Iako ima 37 godina, može se pohvaliti perfektnom linijom. Za to je zaslužna kombinacija genetike, zdrave ishrane, treniranja ali i nege. Minja Miletić posebnu pažnju poklanja svojoj koži lica, jer ne može da izbegne tešku šminku koju svakodnevno koristi na snimanjima. Upravo tu kozmetički tretmani prirodno nalaze svoje mesto, jer je za svaku ženu najbitnije da bude negovana, bitnije i od najluksuznije odeće.

Ko je njen emotivni partner?

Poznato je da Minja Miletić vešto skriva identitet njenog voljenog. Zna se da je bio prisutan na prelepoj proslavi njenog rođendana, i po njenim rečima, "on je uvek tu".

Lepa voditeljka je otkrila da je trudna i će u narednom periodu biti potpuno posvećena uživanju u trudničkim danima. Prisutno je uzbuđenje, i konačno je došao trenutak da napravi najlepšu pauzu koju je mogla da zamisli. Iako je opšte poznato da je voditeljka Minja Miletić u drugom stanju i da uživa u ovom periodu svog života sa budućim ocem bebe, neke stvari su i dalje misterija. Ko je zapravo njen dečko? Minja je na ove komentare odgovorila, ali nije iznela previše detalja.

S obzirom da je javna ličnost, smatra da je u redu da podeli sa publikom i javnošću da je sve u redu i da se ne pojavljuje na televiziji jer je ostala u drugom stanju. Ipak, kada se radi o njenoj drugoj polovini, nema potrebe da iznosi detalje jer to spada u njen privatni život i intimu, koju želi da sačuva.

Dok mnogi smatraju da ljubomorno čuva svoju privatnost, verujemo da Minja Miletić za to ima opravdan razlog. Ljubav i pozitivan odnos prema drugima su najvažnije stvari za nju, i ne želi da to kompromituje ni po koju cenu. Njena porodica i prijatelji zauzimaju glavno mesto u njenom životu, i želi da to zaštiti na svaki mogući način. Majčinstvo je najlepši poklon koji oplemenjuje svaku ženu, te ne sumnjamo da će joj prinova doneti neizmernu sreću i radost!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic