Severina i Igor Kojić - Da li je sudbina spojila ovaj par?

Severina i Igor Kojić - Da li je sudbina spojila ovaj par?

Autor: | 08/04/2020

0

Severina i Igor važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Kada su obelodanili svoju vezu, javnost je ostala u šoku. Niko nije očekivao da će pevačica zavesti mladog Kebinog sina, a još manje su verovali da će se venčati.

Ipak, prava ljubav je uvek moguća, pa su Severina i Igor u braku već dugi niz godina. Stalno jedno drugom pokazuju ljubav, pažnju i nežnost, a osobe koje provode vreme sa njima ističu da su stvoreni jedno za drugo. Pevačica je oduvek privlačila pažnju, kako medija, tako i šire javnosti u regionu, pa se i o njihovoj vezi dugo govorilo.

https://www.instagram.com/p/BwhkW3PBfYt/

Tračeve i ogovaranje je dodatno podsticala činjenica da je Severina starija od Igora čak 15 godina, ali i to što je on Kebin sin. Ipak, iako možda najveća, ovo nije orva ljubav popularne pevačice.

Sve Severinine ljubavi

Severinu su gotovo tokom cele karijere pratili skandali na ljubavnom planu. Više puta su je mediji dovodili u vezu sa brojnim muškarcima.

Jedan od prvih partnera pevačice bio je Zrinko Tutić sa kojim je sarađivala na početku karijere. Nakon toga, spekulisalo se da je u vezi sa Draženom Žerićem, frontmenom grupe Crvena jabuka. Isto tako, bila je verena sa Alenom Marinom, članom grupe Kojot.

https://www.instagram.com/p/B8tEr3ABlk7/

Malo ko zna da je pesmu „Pogled ispod obrva“ posvetila generalu Stanku Sopti. Veruje se da joj je biznismen Srećko Vargek privukao pažnju nakon afere sa porno snimkom koji je isplivao u javnost i izazvao pravu buru. U medijima se navodilo i da je bila u vezi sa Matom Čuljkom koji je, navodno, ostavio zbog viđanja sa Goranom Bregovićem.

Godine 2008. bila je verena sa Slavkom Šainovićem, ali ga je ostavila zbog Milana Popovića, za koga se i udala 2011. godine. Naredne godine rodila je sina Aleksandra u Splitu, a iste godine se i rastala od Milana. Na početku je delovalo da će to biti miran raskid veze, ali kasnije su počeli brojni problemi i skandali. Nevolje su kulminirale kada je Milan oduzeo Severini dete i ograničio joj viđanje. Ona je veoma burno reagovala, a brojne poznate ličnosti su je podržale i i dalje je podržavaju u borbi da vrati svoje dete.

Severina i Igor – Upoznavanje i svadba

Nekoliko godina posle raskida veze sa Milanom, ocem svog deteta, Severina je imala sudbonosni susret sa Igorom. Upoznali su se 2015. godine na njenom nastupu, a preko zajedničkih prijatelja. Pevačica se zaljubila u njega, ali i Kebin sin u nju. Nije im nikada smetala razlika u godinama. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Krajem iste godine su i stali na ludi kamen, a njihova svadba proglašena je za događaj godine. U venčanje je uloženo, navodno, preko 50 hiljada evra i imali su preko šest stotina zvanina. Ceremoniji su prisustvovale brojne poznate ličnosti koje su došle da podrže njihovu ljubav.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Venčanje se održalo na Novom Beogradu, a par je došao u „kecu“. Prvi ples imali su uz pesmu „Zlato moje“, a pevao je Petar Grašo. Crkveno venčanje održalo se u Rijeci.

Severina i Igor su par za primer i uvek su bili jedno uz drugo u teškim životnim situacijama.

Severina i Igor – Skandali

Najveći, a istovremeno i najtužniji skandal koji je pratio ovaj par jeste oduzimanje starateljstva Severini nad sinom Aleksandrom. Pevačica je to veoma teško podnela i svako njihovo viđanje iščekuje sa nestrpljenjem.

Takođe, nedavno su se u medijima pokavili navodi da se Severina i Igor razvode, a sumnju je podgrejalo i to što niko od njih dvoje nije reagovalo na te naslove. Seve i Igor odbijali su da daju komentare, a nisu ni potvrđivali ni demantovali te vesti.

https://www.instagram.com/p/8OUVndSuNd/?utm_source=ig_embed

Isto tako, Severina se u javnosti pojavljivala bez svog supruga, pa se verovalo da ipak imaju probleme u braku. Ipak, istina je izašla na videlo kada su uhvaćeni zajedno u javnosti, na semaforu.

Čini se da je u njihovom braku sve u redu i da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo. Nedavno su i proslavili godišnjicu ljubavi.

https://www.instagram.com/p/B-bh9DxhALM/?utm_source=ig_embed

Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, pet godina divnog života! Volim te radosti moja“, napisala je Severina na Instagramu.

Čitajte Hello magazin o poznatima! Pratite naše vesti i bićete uvek u toku!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Najnovije vesti