Dvorac Dragane Mirković - Pevačica ne krije luksuzan život!

Dvorac Dragane Mirković - Pevačica ne krije luksuzan život!

Autor: | 30/03/2020

0

Dvorac Dragane Mirković je uvek popularna tema kako u Srbiji, tako i u regionu. Opšte je poznata činjenica da popularna pevačica živi u zamku Ebenfurt nadomak Beča sa svojim mužem Tonijem i decom.

Pevačica je rođena 1968. godine, a već sa 15 godina snimila je prvu pesmu i postala najmlađa zvezda bivše Jugoslavije. Do sada je snimila preko 20 albuma sa ogromnim tiražima. Udruženje radio stanica Srbije je 1993. godine proglasilo pevačicom decenije. Takođe, osvojila je Oskar popularnosti, a dobila je i titulu najpopularnije pevačice Balkana. Njeni koncerti su uvek veoma posećeni. Čak desetine hiljada obožavatelja dolazi kako bi slušalo uživo njene hitove.

https://www.instagram.com/p/BvcJzq7BRNA/

Nadimak "Luče iz Kasidola" prati je celoga života, a dobila ga je zbog privlačnog izgleda. Odrasla je u mestu Kasidol nadomak Požarevca.

Ljubavni život lepe pevačice

Kako je veoma mlada postala popularna i počela da se bavi muzikom, nije je zanimalo da nađe partnera. Ona je jedna od retkih osoba na javnoj sceni za koju može da se kaže da nema mrlju u karijeri. Nikada se za nju nisu vezivali skandali. Pre nego što se udala, zabavljala se sa tri muškarca, a jedan od njih bio je njen menadžer, Zoran Bašanović.

https://www.instagram.com/p/B3Pot1PCG5I/

Krajem devedesetih godina upoznala je Tonija Bijelića, svog supruga, tako što ju je posle jednog nastupa odvezao na aerodrom. Poklonio joj je set dijamantskog nakita i dao joj svoju vizit-karticu. Iako nije želela da prihvati poklon, on je uspeo da je ubedi ipak zadrži nakit. Sve češće su razgovarali telefonom, a kada je odlučila da ga poseti, donela je i odluku da ostane zauvek pored njega. Na samom vrhu svoje popularnosti, pevačica se udaje, seli u Beč i povlači iz javnog života. Godine 2004. se vraća na scenu, a publika je dočekala sa oduševljenjem.

Dvorac Dragane Mirković - Raskoš i luksuz

Mnogi su zavideli Dragani Mirković na srećnoj ljubavnoj priči. Ona ne samo da ima ljubav svog života pored sebe, već i ne oskudeva ni u čemu.

Godine 2000. pevačica se sa suprugom seli u dvorac Ebenfurt koji se nalazi u blizini Beča. Godinu dana kasnije dobijaju prvo dete, sina Marka, a 2002. godine kćerku Manuelu.

"Nisam stigla ni da zamislim svoje želje, a već su se sve ostvarile, čak i više od toga", rekla je jednom prilikom pevačica i dodala: "Lepe stvari nisu garancija sreće, ja sam i ranije imala lepe stvari, ali nisam bila srećna". Time je samo još jednom pokazala svoju skromnost, kao i ljubav i poštovanje pravih vrednosti.

https://www.instagram.com/p/B9ZIv46Hr9v/

Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste ta da je u njemu nekada živela Marija Terezija. Krajem 17. veka ona je često boravila u njemu, a Dragana je izuzetno ponosna na ovo istorijsko zdanje.

Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali, a odabirom nameštaja se, uglavnom, on bavio. Ističe da su predmete uglavnom kupovali u Italiji, ali nisu birali određeni motiv ili temu, već ono što im se dopadalo u određenom trenutku.

Posebno je ponosna na kupatilo koje je kompletno ukrašeno Swarovski kristalima. Oni su deo dekoracije i u dnevnoj sobi. Njihov dom je želeo da kupi šeik za čak 200 miliona evra, ali je Dragana ljubazno odbila njegovu ponudu.

Poseban Draganin kutak jeste galerija u kojoj se nalaze sve uspomene koje je stekla tokom karijere. Ističe da voli da kuva, kao i da usisava, ali da joj od kućnih poslova najteže pada peglanje.

Dvorac Dragane Mirković - Idealno mesto za porodicu

Kako i priliči velikoj i srećnoj porodici, Dragana Mirković često organizuje proslave u svom domu.

https://www.instagram.com/p/B6_FalsHj-M/

U dvorcu su proslavili i 18. rođendan njihovog sina Marka, ali su pravili i brojne druge zabave. Njihov dom je, kao i svaki, najlepši tokom novogodišnjih i božićnih praznika, a Dragana obožava da se bavi dekorisanjem.

https://www.instagram.com/p/BxVSoJpnTdI/

Pevačica ističe da je sve što ima u životu stekla poštenim radom i da nema potrebe da sakriva od javnosti činjenicu da živi u luksuzu. Dok je kompletan svet paralisan zbog pandemije korona virusa, Dragana je, takođe, apelovala na izolaciju. Istakla je i da se i ona sama nalazi u karantinu, a vreme provodi u svojoj kući.

https://www.instagram.com/p/B91wnqoJPzW/

Čitajte Hello magazin! Donosimo vam najinteresantnije priče o poznatima i predstavljamo iz u sasvim drugačijem svetlu.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Slične Vesti