Sestre Rodić zavode estradu: Uskoro venčanje Bogdanine sestre i Breninog sina?

Sestre Rodić zavode estradu: Uskoro venčanje Bogdanine sestre i Breninog sina?

Autor: | 11/12/2019

0

U poslednje vreme se sve česće spominje venčanje Bogdanine sestre i Breninog sina. Atraktivni sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, polako dobija svoje mesto u svetu poznatih. Kao i njegova majka, poseduje neosporni muzički talentat zbog kojeg je vrlo brzo osvojio srca i naklonost publike.

Ovaj zgodni mladić ima "i stas i glas", pa su ga zbog toga često povezivali sa raznim estradnim umetnicama. Neke od njih su Milica Pavlović i Zorana Jovanović Zorannah.

Mladi Stefan je često isticao mu nije vreme za ženidbu, da su to samo tračevi i da su navedene devojke njegove dobre prijateljice. Međutim, Hello saznaje da je poslednja lepotica sa kojem ga povezuju, po svemu sudeći, mnogo više od toga!

Venčanje Bogdanine sestre i Breninog sina - Trač ili istina?

Da li je venčanje Bogdanine sestre i Breninog sina samo spekulacija ili ne? Ova vest je vrlo brzo privukla medijsku pažnju i izazvala brojne komentare. Po svemu sudeći, Stefan i Bojana, sestra Bogdane Ražnatović, u vezi su već mesecima!

https://www.instagram.com/p/B4nDmAPpU9y/

Mladi par se upoznao u toku prošle zime tokom boravka na Kopaoniku. Lepa Bojana je vrlo brzo poslala "ljubavne signale" koje je Stefan vešto protumačio. Nakon dopisivanja koje je trajalo neko vreme, stupili su u vezu, priča izvor Informera. Stefan je zapravo i glavni razlog zbog kojeg Bojana sve češće dolazi u Beograd, pored porodičnog biznisa.

Mnogi su bili iznenađeni što Stefan nije bio prisutan na Veljkovom i Bogdaninom venčanju. Istina je da su u sjajnim odnosima, i da je jedini razlog zbog kojeg nije došao to što je bio u Americi. Dok su lepu Bojanu te večeri "startovali" Veljkovi drugari, ona je ostala nedodirljiva, jer je, kao i Stefan, sigurna u njihovu ljubav. S druge strane, nije nikakva tajna da i njen zgodni momak ima brojne obožavateljke, ali u njihovoj vezi trenutno nema mesta za ljubomoru.

Novi povod za veliko slavlje?

Mladi zaljubljeni par nije bio dostupan za komentar povodom ove vesti koja je uzdrmala celu estradu. Jedina osoba sa kojom su mediji uspeli da stupe u kontakt jeste Danijela Rodić, Bojanina i Bogdanina majka. Međutim, ni ona nije bila voljna da razgovara i rekla je da ne može ništa da kaže na tu temu. Ipak, neki smatraju da je ćutanje zapravo znak odobravanja!

S druge strane, kada su spomenuli Bogdanu i Veljka, podelila je sa medijima da je sve u najboljem redu i da se veoma raduju  što će postati roditelji. Medeni mesec će biti malo odložen, zbog Veljkovih obaveza, ali to ih ne sprečava da uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno.

Inače, lepa Bojana je imala vezu sa Cecinim bratom neko vreme. Nakon što se Veljko smuvao sa Bogdanom, njegov ujak Milan Marinković je uspeo da osvoji njenu sestru, ali romansa je trajala kratko. Iz nekog razloga, njihova veza se ubrzo završila. Poznato je da su se sreli na venčanju, i da je nakon kratkog pozdrava svako otišao na svoju stranu. Po svemu sudeći, Bojana je nastavila dalje i pružila ljubavi novu šansu.

https://www.instagram.com/p/ByxjmEnoSoN/

Kakva je budućnost veze ovog mladog para? Poznato je da je Stefan veoma obazriv i da pazi na sve što radi, jer je svestan da se mnoga deca ugledaju na estradne ličnosti. Smatra da je neukusno udvarati se devojkama preko društvenih mreža, i takođe je spomenuo da želi devojku koja neće biti sa njim iz koristi, već onu pravu sa kojom može da ima normalan život. Ovo dosta govori o njegovom kućnom vaspitanju i pogledima na svet. Ukoliko sve bude išlo po planu, lepa Bojana će se veoma usrećiti.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic